Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mert van igy?

Szerintetek mert van igy?

Figyelt kérdés
16éves vagyok semihez nincs kedvem,mindig bent ulok a szobamba uzletbe is csak akkor megyek ha anyum kuld .Hivnak buliba az erdore piknikezni szorakozni es en soha nem megyek gyulolok mindenkit hanyingerem van kimenni az utcara egesznap aludnek és othon ulnek a szuleim engednenek és sokszzor ok mondják hogy nem ménsz valahova de en nem. és nem ertem mert van igy feketen oltozkodom nem erdekel semmi es senki .Mért van ez igy?Mért vagyok ilyen?Szeretem a szines cucokat és a magas sarku cipoket megis mindig ufy oltozom mind egy fiu .Nem tudom mit csinajak de egyszeruen gyulolok olyanokkal lenni akiket nem birok

2011. szept. 6. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy mizantróp vagy, vagy pedig depressziós. Vagy mindkettő egyszerre. Egyébként megértelek.
2011. szept. 6. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Változik a személyiséged. Tudom nem vigasztal, de most akkor is ebben a korban vagy.

Szerintem amikor elmúlik, egy érettebb személyiség leszel mint akik nem mentek ugyanezen keresztül hanem jól szórakoztak közben...

A szenvedés teszi értékesebbé. Majd utólag értelmet fog nyerni. Addig is fogadd el hogy most ez van. Ha nem tudsz változni...

2011. szept. 6. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom
2011. szept. 6. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért kellene olyanokkal lenned, akiket nem bírsz? Nem kell. Viszont ha találnál csak egy valakit is, akivel szívesen beszélgetsz, sokkal könnyebb lenne minden. Ketten együtt sokkal jobb "szomorkodni". :) Azért írom így, mert ha már vagytok egymásnak, úgysem fogtok folyton otthon ülni. Biztos vannak a suliban, akik szintén feketében járnak. Próbáld velük felvenni a kapcsolatot, és hamar kiderülhet, valóban ez a te világod, vagy inkább a színes ruha és magas sarkú. Merj kísérletezni, amíg meg nem találod a helyed! Lehet, hogy majd csak később jön el a te időd, de ne ess kétségbe. Addig is figyelj, olvass sokat, érdeklődj, előbb-utóbb megtalálod, ami most hiányzik az életedből. Szorítok neked!
2011. szept. 7. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi szépen:)
2011. szept. 7. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!