Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül vagyok vagy van más...

Egyedül vagyok vagy van más is így?

Figyelt kérdés

Nekem váltakozó, elég erős, szinte megszállottság erősségű érdeklődési köreim vannak. Viszont sokszor csak - vagy szinte csak - azokkal foglalkozom szabadidőmben, és úgy érzem, kikapcsolnak.

Ellenben még egy ilyen embert nem láttam, nem hallottam ilyenről.

Más, ha van is "megszállottsága", mégis néz filmeket is, olvas regényeket is, eljár társaságba. Én ezeket nagyon ritkán teszem...

2011. szept. 3. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

gitározom,kondizok,parkourozok. első benyomásra egy nagyképű hülyegyerek lehetek aki jár partyzni minden héten, mindent lesz.r .menőnek hiszi magát mer izmos. meg van egy csomó haverja

hát rohattul nem így van. nagyon kevés embertípussal érzem jól magam.én is ritkán nézek filmeket.regényeket egyáltalán nem olvasok.inkább neten vmi érdekes cikket

18f

2011. szept. 3. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy ideig én is ilyen voltam, aztán meguntam amivel foglalkoztam, és most unatkozom :(
2011. szept. 3. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy cipőben járunk, de nem vagyok benne biztos. Én rövid ideig szoktam nagyon erősen egy dolog iránt érdeklődni, de olyankor úgy, hogy suliban is egyfolytában azon jár az eszem, alig várom, hogy foglalkozhassak vele, sokszor remeg a kezem, gyomrom, mert már annyira szeretnék visszatérni hozzá. Most például a lakberendezés érdekel nagyon, már alig találok olyan cikket neten, amit még nem olvastam. Már a suliba vásárolt füzeteimből kettőt és egy negyedet telerajzoltam bútorokkal, szobákkal (elég ügyesen rajzolok), meg több oldalt tele szoktam írni szobák, lakások berendezésével, színeivel, stb... Ezelőtt a westrend.hu-n csináltam vagy 100 összeállítást. Azelőtt meg vagy forgatókönyveket írtam, vagy költségvetéseket magamnak akkora, amikor saját lakásom lesz. Érdekes dolgok ezek. :D A lakberendezős mániám most kb. egy hónapja tart, nem tudom, mi lesz a következő. Egyébként ezeken a megszállottságaimon kívül nemigen szoktam mást csinálni. Mondjuk olvasni szoktam, ha egy-egy könyv megfog, akkor azt kb. 10x kiolvasom (terjedelemtől függ mondjuk), írok hozzá fanficeket, lerajzolom a szereplőket, helyszíneket... Barátaim vannak, de pl. egész nyáron egyszer találkoztam a legjobb barátnőmmel, és ennyi, máskor mindig kitaláltam valamit, hogy jönnek a volt szomszédaink, anya befogott nagytakarításra, stb.

16L

2011. szept. 3. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:57

A barátaimmal nekem is hasonló a helyzet - vannak, de ritkán találkozunk.

A mániáimmal u.így van, de nekem tarthat 4 évig is.

A lakberendezés érdekes érdeklődési kör.

De legalább Te olvasol és írsz fanfic-eket. :))

A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:53

Ha azt nézzük, hogy most unatkozol, azt kell mondjam, sajnos...

Viszont így, hogy azért ezek a megszállottságok se biztos, sőt, szinte biztos nem teljesen normálisak...

2011. szept. 4. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
De csak olyankor olvasok és írok, amikor éppen az a mániám. Négy év? Nekem a maximum fél év talán. :D
2011. szept. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!