Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már nektek ilyen kvaszar,...

Volt már nektek ilyen kvaszar, gyomorfacsaró érzésesetek?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, iszonyat, hogy szét vagyok csúszva...a legjobb barátaim egyetemre mentek, én teljesen más iskolában, kb 150 km-re vagyok tőlük. Az iskolát szürkének látom, a tantárgyak sem igazán jönnek be (nem hagyományos tantárgyak már) a tanárokon is látszik, hogy a t.ökük teli az egésszel, ráadásul az önbizalmam teljesen visszaesett. Nyáron semmi probléma nem volt, pedig akkor is sokat voltam emberek között, de most mindenkit szebbnek látok, mindenkinek jobb a haja, az alakja...mindene...de legsz.rabb érzés mégis, hogy úgy érzem, egyedül vagyok teljesen...és hogy lassan felnövök, és tudom, hogy muszáj, de akkor is...visszasírom a gimit...pedig nem hittem, hogy ilyet írok. Éreztetek már valahogy így? Bocsi a sok irományért:S
2011. szept. 2. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdesz felnőni :) Kezded megismerni az igazi életet...
2011. szept. 2. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:

21:10 szval te is ilyen szar helyzetben vagy? de sosem jó ám ez a felfogás. a legnagyobb szarban is meglehet látni a jót .igaz h elég lehetetlennek tűnhet elsőre. én is sulin kívül, jó messze érzem igazán jól magam, köszöngetek osztálytársaknak ,próbálok beszélgetni velük ,de nem az igazi.szar

most akkor én imit mondjak nekem már itt középsuliba is szar mi lesz egyetemen

18f

2011. szept. 2. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy meg kellene látni ebben is a jót, de az iskolában mindenkit szebbnek, jobbnak látok, nincsenek itt a barátaim, akik mellett megnő az önbizalmam, akik mellett önmagam lehetek, és a tanárok fantasztikus, megalázó beszólásaikkal felteszik az i-re a pontot...nagyon a hatalmába kerített ez az elkeserítő érzés :(

am én is 18 vagyok:)

2011. szept. 2. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

próbálja visszaszerezni az önbizalmát. járjon pszichológushoz, vagy lelkésszel beszélgessen!

dr. Pataky Csaba

pszichológus

2011. szept. 3. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!