Fontos neked, hogy magas legyen a válaszaidra kapott %?
engem ezaz egész pontozás nem érdekel..nem értékelek válaszokat,és csak ritkán nézem meg,h h értékelték a válaszom..(bár,azér rosszul esik,ha tetszés szerint pontoznak,főleg ha tapasztalatból írtam a választ..)
de próbálok mindig őszintén írni,még akkor is,ha legtöbben nem az én véleményemen vannak,mert a kérdezőnek nem avval segítek,ha azt írom le amit nem úgy gondolok..
egyáltalán nem, de az zavar ha valakit zavar. nem is nézem, hogy most le vagyok-e szavazva.
viszont bevallom, hogy azok akik ilyeneket írnak a véleményük után, hogy "most lehet lepontozni" meg írnak a témába csak azért megint, hogy most miért pontozták le, bevallom hogy kifejezetten szórakoztat a lepontozásuk. persze nem midnig pontozom le őke, kb az esetek 90%-ban
En sose nezem vissza, ki, hogy szavaz a valaszaimra. Ha tudok segiteni csak ugy valaszolgatok, ha nem akkor csak olvasgatok.
Szep napot! :D
Szia!
őszintén szólva engem sem érdekel ez az egész pontozós rendszer,én bevallom nem szoktam pontozni,se így se úgy,és még egyszer sem néztem meg,hogy most épp hány százalékon állok,és nem is fogom,mert nem érdekel,ha egy kérdésre tudom a választ vagy van véleményem esetleg tanácsom,nagyon szivesen válaszolok,aztán az emberek szive joga,hogy hogy értékelik,én csak remélni tudom,hogy valakinek segíthettem:)
egyébként a kérdés jó:)
Nem az a fontos, hogy magas legyen, hanem az, hogy helyesen értékeljék. Igen, ha valami butaságot írok, vagy félrenéztem valamit, és nem a kérdésre adok választ (vagyis nem jól értelmezem a kérdést), akkor pontozzák le nyugodtan, legalább utánajárok, hogy miért lett olyan alacsony az értékelése.
De ha hasznos választ adok, és tényleg helyes a válasz, akkor igenis zavar, ha lepontozzák.
Szóval végsősoron nem az zavar, ha a %-os arányom romlik, hanem az, ha nem jogosan történik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!