Miért mondják rám azt, hogy stréber!?
Most vagyok 11.-es, és a héten jutott a fülembe, hogy az osztály nagy része mekkora strébernek tart. Egyébként már általános iskolában is mondtak rám hasonlókat.
Jeles tanuló vagyok, órákon jegyzetelek, és mivel senki sem válaszol a tanár által felett kérdésre, válaszolok. Zavarja őket, hogy jelentkezem, szerintük ezzel nyalizom!!! Egyáltalán nem tartom magamat strébernek, vannak barátaim, tudok szórakozni, ugyanúgy szeretek zenét hallgatni csak a hétköznap délutánaimat a tanulásra fordítom.
Mellesleg az osztály tényleg stréber tagjait nem nyúzzák ilyesmivel. Miért vagyok stréber, mert tanulok??? 11 év után már kezd nagyon idegesítni....
Van valamilyen tippetek? Tényleg stréber lennék?
Én megértelek téged, Te neked ez a megfelelő életmód, Te így látod jónak, és csináld is így, és az vagy aminek érzed magad.
Én régen jó tanuló voltam, meg jókislány meg minden. De szerencsére hamar belekóstólhattam az életbe, meg tanultam sok mindent.. Én úgy vagyok vele, hogy hiába lehetne egyszer majd 4diplomám, szart se érnék vele ha nem tudnék megélni, ha egy lecsót nem tudnék megfőzni. Egyre több nőről hallom, hogy nem tud főzni, mint ne mondjak elég gáz..én 10éves koromba kezdtem el főzni, most 16évesen szinte mindig én főzők, én feladatom a bevásárlás meg miegymás. Ha hazajövök biztos nem a tanulással foglalkozok, én inkább csak a nagyobb dolgozatokra készülök, amiből meg tudom, hogy úgyse fogok megélni, és nem is érettségizek belőle, azokból elég nekem a 2es is. 2es3as vagyok, kivéve magyar és tesi.
Van is egy ilyen zene, ami arról szól, hogy rövid időt vagyunk a Földön, amit sok idegeskedéssel ,izgulással, és félelemmel töltünk. Én eddig is, de mióta ezt hallottam azóta mindig arra gondolok, hogy én úgy élem az életemet ahogy jól esik. És mielőtt valaki azt mondaná, hogy nincsennek céljaim vannak, lesz 3-4gyerekem. Erre gondolom jön az hogy nah és miből tartom el? Sztem ha valaki igazán akarja kialakul minden. Hisz olyan nincs hogy nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!