Van következő élet? Ha van, az jobb lesz a mostaninál? Nem bírom már tovább a mostanit.
Gyűlölöm magamat külsőleg és belsőleg egyaránt, amikor nevető embereket hallok mindig az az első gondolatom ,hogy rajtam nevetnek.
Egy ideggörcs vagyok.
Visszahúzodó természetem van, gyerekkoromtól kezdve antiszociális vagyok.
"amikor nevető embereket hallok mindig az az első gondolatom ,hogy rajtam nevetnek. "
Ez valószínűleg arra vezethető vissza hogy egyszer tényleg rajtad nevettek mások előtt és ez nagy trauma volt neked.
"Visszahúzodó természetem van, gyerekkoromtól kezdve antiszociális vagyok."
Talán már oviban is te voltál az akin mindenki csúfolódott. Csoda hogy ilyenné váltál?
ÉS A LÉNYEG:
Figyelj. Engem is csúfoltak oviban is, később is, volt hogy a fülem hallatára beszéltek ki mások (a gyerekek egymás közt kegyetlenek tudnak lenni). Ugyanakkor a szüleim elváltak és megpróbáltak felhasználni egymás ellen, az öcsémmel elég keményen kivételeztek szinte mindenben, eközben még mindig nem volt egy barátom se (de még haverom se), ha valakiről azt hittem hogy ő az akkor mindig jött a csalódás. És persze én is kényelmetlenül éreztem magam amikor másokat hallottam röhögni, én is azt hittem hogy rajtam röhögnek.
DE egyedül kijöttem a lelki pöcegödörből mert hiszem és tudom hogy valami szebb, jobb vár rám ezután! Ha én képes vagyok rá akkor te is! Hajrá!
Én hiszek benne, hogy van, nem tudom, Te miben hiszel.
De ha feltételezzük, hogy van, akkor már azt is feltételezhetjük, hogy nem véletlen vagyunk itt, pont ebben a testben, pont ebben az életben. Hanem hogy tanuljunk, tapasztaljunk. Sima tenger pedig még nem képzett jó tengerészt.
Nem gondoltál még az előtted álló akadályokra (külső, belső, bármi) úgy, mint legyőzendő dolgokra? Ne úgy vedd ezt az egészet, hogy magadba fordulsz, hanem igenis állj ki magadért, semmivel sem vagy több, vagy kevesebb, mint a többi ember. Ha pedig legyőzöd az akadályokat, fejlődik a lelked, ha nem, akkor mahd megkapod őket újra - én így gondolom.
Egyébként szerintem egy pszichológus segíthetne, vagy akár egy jó barát, szülő, akivel el tudnál beszélgetni.
"A kérdező kommentje:
21:27
Igen, de új életet jobban tudnék formálni jobb tulajdonságokkal, más külsővel."
Sajnos nem biztos. Az itteni tulajdonságainkat állítólag tovább visszük a következőbe. Itt kell boldognak lenni, ki tudja, mi van odaát, ha van egyáltalán...
Van másik élet, nem is egy, hanem mindig új és új. Viszont az a helyzet, hogy az aktuális élet mindig aszerint van, amilyen karmát gyűjtöttél előzőleg. Ha most bármi módon is végzel magaddal, akkor az nagyon rossz karma, és a következő életed ettől még rosszabb lesz.
Ha jobbat akarsz legközelebb, akkor most ezt ami van, tedd jobbá.
Először is ne gyűlöld magad, mert ez a legnagyobb rossz, amit csak tehetsz.
Próbáld meg elképzelni, hogy az, ami mindig újjászületik, az egy gyermek (egy lélek-gyermek), aki benned lakik. Ő a belső gyermek. Itt egy vers erről. Próbáld megérteni, mit jelentenek ezek a verssorok. Ha még más is érdekel, írjál kommentet, majd válaszolok. 1.Inner child Belső gyermek
Come forth Jöjj elő
Talk to me Beszélj hozzám
You are the divine Te vagy az én
Innocent Ártatlan
Part of me Isteni részem
I hear your voice, Hallom a hangodon
Cry and rebel Hogy sírsz és lázongsz
I hear your breath A lélegzeteden
Gasping for air Hogy szinte fuldokolsz
Chorus: Refrén:
I feel you rising within Érzem, ahogy feltámadsz
bennem
Begging me to love you Könyörögsz, hogy
szeresselek
I hear you to talking to me Hallgatom, ahogy beszélsz
hozzám
Telling me just how innocent És mondod, hogy mennyire
You are Ártatlan vagy
Beautiful inner child Gyönyörű belső gyermek
Loveable inner child Szeretetre méltó belső
gyermek
Innocent inner child Ártatlan belső gyermek
2. Inner child Belső gyermek
Come Forth Jöjj elő
Talk to me Beszélj hozzám
So many times Olyan sokszor
A have cast Sújtottalak
Judgment on Thee Ítéletekkel
Now that I listen Most, hogy már figyelek
to what you have to say Arra, amit el kell
mondanod
It`s time to heal Eljött az ideje annak, hogy meggyógyítsam a sebeket,
These wounds of self hate Amiket önmagam gyűlölete
okozott
Chorus: Refrén:
I feel you rising within Érzem, ahogy feltámadsz
bennem
Begging me to love you Könyörögsz, hogy
szeresselek
I hear you to talking to me Hallgatom, ahogy beszélsz
hozzám
Telling me just how innocent És mondod, hogy mennyire
You are Ártatlan vagy
Beautiful inner child Gyönyörű belső gyermek
Loveable inner child Szeretetre méltó belső
gyermek
Innocent inner child Ártatlan belső gyermek
***Ha összekeveredik az angol szöveg a magyarral, akkor is ki tudod böngészni biztosan. Privit is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!