Mennyire normális, ha nem bírom elviselni az idegenek érintését? (pl. buszon)
Figyelt kérdés
Ha csak táska is ér hozzám, már húzódok arréb, mert gyűlölöm. Ha meg a keze ér hozzám valakinek, vagy a válla, azt végképp útálom... A másik (idegen) közelségét is, amikor áthajol előttem, vagy nagyon közel áll meg hozzám. :/ Más sem szereti, vagy nem szereti, de elviseli? Mert én akkor inkább arrébb állok, vagy elhúzódok tőle egy kicsit. Ez normális?2011. aug. 25. 20:00
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz. Amúgy csak azt nem értem, hogy ha az emberek többsége útálja, akkor azok, akik ránk tapadnak, folyton hozzánk érnek, mért nem útálják? Sose fogom tudni felfogni, hogy az ilyen emberek mért nem tartják tiszteletben azt a pár centi szabad teret...
2011. aug. 26. 17:26
12/15 anonim válasza:
biztos még nem olvasták gyakorikérdéseket :D
13/15 anonim válasza:
nos erre a kérdésedre egyszerü a válasz ha te is durván belemászol a képébe hidd el hogy utálni fogja. Én pl ha már nem birom rádölök csak kicsit jobban , véletlen rá lépek ha táskálya van akkor beleakadok. hirtelen fékezés a legjobb lábra lépés és neki esés. aztán arrébb megy a paraszt. tudod kutya harapást szörével.
14/15 A kérdező kommentje:
Igaz! :) Az a baj, hogy akárhányszor próbáltam ezt az -én jobban rádőlök, és majd arréb megy- et, le se sz.rja. Ugyanúgy folytatja, és mintha észre sem venné. :S De gondolkoztam már azon, hogy valami szegecses kiegészítőt kellene hodani, pl. csuklóra, és 'véletlenül' az ilyenekhez nyomni. :)
2011. aug. 26. 22:00
15/15 anonim válasza:
Egy csinos lány hosszú hajának csiklandozását a menetszélben még elviselem, de amikor sokan vannak a buszon egy helyen, ahol én is állok, inkább keresek egy olyan helyet, ahol vagy kevesebben, vagy egyátalán nem állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!