Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mitől lehet? Többi lent

Ez mitől lehet? Többi lent

Figyelt kérdés

Voltatok már úgy h belekezdtek valamibe -és egyszer csak már nem érdekel benneteket és nem szeretitek ,és az értelme is megkérdőjeleződik ?

Vagy valamit akartatok valami új dolgot ,és nem vagytok fogyatékosok -mégis ti vagytok mindig azok akik lemaradnak ,akik nem tudják tartani a lépést a többivel pedig uakkor kezdtétek ?(ez lehet akármi ,tanulás hobbi bármi)

Ez mitől van és mit lehet ellene tenni ?

(egy kissé reményvesztett 25 éves)

2011. aug. 22. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Voltam-e már úgy? Háhh! Erről szól az életem!
2011. aug. 22. 15:41
 2/8 anonim válasza:
Óó én már rengetegszer veszítettem el a motivációmat.. Szerintem vannak ilyen időszakok az ember életében, egyszer majd ezen is túl leszünk.
2011. aug. 22. 15:43
 3/8 anonim válasza:
ennyire unatkozni... gyökerek...
2011. aug. 22. 15:45
 4/8 A kérdező kommentje:

15:45 -lehet neked ez nem számít -DE NEKEM fontos ,és ahogy látom vagyunk így még páran !

Ha nem tetszik NEM KELL írni . EQ bajnok -.-

2011. aug. 22. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Az IQ...
2011. aug. 22. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:

:) Bogaram - látszik hogy EQ-d nincs

mert az az érzelmi intelligencia.

2011. aug. 22. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Veled egy idős vagyok, és akár én is feltehettem volna ezt a kérdést. Az idő múlik és én még mindig a startvonalon állok. Pocsék érzés látni, hogy azok akiket 10 éve még semmire nem tartottam mennyire elhúztak mellettem.

A megoldás talán az lehet, hogy ne másokhoz mérd magad, a saját képességeid legyenek a mérvadóak. Folyamatosan tűzz ki magad elé apróbb célokat amelyekkel előrébb léphetsz az életben és a saját tempódban teljesítsd őket. Bár én már annyira mélyen vagyok a gödörben, hogy ez sem megy nekem, mostanában azon gondolkozom, hogy szakember segítségét kellene kérnem...

Mindenesetre tudd, hogy nem vagy egyedül ezzel, kitartást!

2011. aug. 22. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:

utolsó -köszönöm hogy írtál !

lenne kedved beszélgetni ? ide tudsz írni ha van kedved: yellow11@indamail.hu

2011. aug. 22. 22:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!