Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom, hogy milyen a...

Honnan tudom, hogy milyen a személyiségem, és ki vagyok?

Figyelt kérdés

Hogyan ismerhetném meg jobban magam?

Úgy érzem,hogy eddig csak "álarcot viseltem",de szeretném az igazi önmagamat adni.De nem tudom,hogy milyen vagyok valójában.

Remélem,hogy érthető a kérdés :)

Várom a válaszokat!

2009. ápr. 15. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

[link]

old meg ezt a tesztet:) meg utananezek hatha kapok mast is

2009. ápr. 15. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

[link]

itt olvashatod el bovebben azt az embertipust amelyikbe tartozol.

(lattam egy nagy marha hibat utana egy n, elnezest)

remelem sikerul megoldani a tesztet sok sikert:)

2009. ápr. 15. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Önmagad megismeréséhez csak egyvalami kell, és az te vagy! Egyetlen ember van, aki tisztában lehet azzal hogy ki is vagy valójában, és az is te vagy! Megoldhatod az első válaszoló által belinkelt pszichotesztet és elolvashatod a hozzá tartozó pszichoblablát, de kétlem, hogy ezzel jobban megismerheted magad! Ha az igazi önmagad akarod adni, ahhoz csak bátorság kell, és a lelked mélyén ezzel te is tisztában vagy! Sok sikert :D
2009. ápr. 16. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
2009. ápr. 16. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!