Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor én most mi vagyok? 13l...

Akkor én most mi vagyok? 13l (Többi lent)

Figyelt kérdés

néha arról ábrándozok,milyen lenne szexelni egy nővel

és a pasikkal meg valamiért nem tudnám magam elképzelni

ez szerintetek azért lehet mert félek a szextől mert mindenki csak azt szajkózza hogy úristen,mennyire fáj ha átszakad a szűzhártya meg a hüvelyben nincsenek annyi idegvégződések,ezért semmit nem éreznek a szexnél,meg minden

viszont már voltam (asszem) szerelmes fiúba de az szerintem csak egy hirtelen fellángolás volt ... vagy mi ... mert mostmár semmit sem érzek iránta

meg valahogy az összes fiú ismerőseimre is csak úgy tudok nézni mint egy barátra (maximum)

és én ha látok egy helyes srácot,nem az jut elsőre eszembe hogy hmm de jó pasi,hanem az hogy ..mittudomén ... egyszerüen semmit nem érzek :/

viszont a nőket megszoktam néha nézni :S

és eddig abban a tudatban éltem hogy ez normális,de kezdett egyre jobban érdekelni az hogy milyen lenne egy csajjal ...

és akkor hirtelen csak néztem hogy WTF?! o.O

és most nem tudom hogy mi vagyok,mert már írtam ki egy ilyesmi kérdést,és ott is írta egy lány,hogy mndenki azt mondta hogy ez normális,közbe ő is ilyen 12-13 évesen kezdett érdeklődni a lányok iránt,és végül nem múlt el és így jött rá hogy leszbi

és már nagyon félek,mert tudom hogy hülyeség de szeretnék normális életet élni :S

2011. aug. 20. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
13 évesen még Máriózzál aranyom
2011. aug. 20. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
mert a női testet ismered,és velük jobban tudod elképzelni
2011. aug. 20. 21:29
 3/8 anonim válasza:
100%
Most még inkább kíváncsi, illetve bizonytalan lehetsz. Elképzelhető, hogy valójában biszexuális vagy. Erre az idő fog választ adni: ha továbbra is csak a lányokat nézed meg, akkor lépned kell és valamelyikükkel előbb-utóbb intim kapcsolatot is létesítened kell, hogy megtudd, hogy éled meg: ha bejön, akkor biszex vagy leszbi vagy, ha nem, akkor lehet, hogy ez egy átmeneti kísérletezés volt az életedben.
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmi akadálya. Az a normális, amiben jól érzed magad. Ha lánnyal érzed jól magad, akkor az. Ha meg valamikor mégis beleszeretsz majd egy fiúba, akkor az.

De megsúgom, bőven korai még ezen filóznod.

Tudom persze, hogy ma már más világ van, mint az én időmben, de 13 évesen nekem ezer más dolgon járt az eszem, csak a szerelem-szex témáján nem. Úgy 15-16 körül kezdett jobban érdekelni a dolog, és még azután is további 5-6 évbe telt, mire megtaláltam a megfelelőt.

No és akkor ezt most add össze, számold ki a végeredményt, és azt is, hogy neked hány éved van még addig.

Végül pedig nyugodj meg, egyszerűen csak éld és élvezd az életed, és hagyd, hogy ezek a dolgok kialakuljanak maguktól, ahogyan akarnak. Erőltetni semmit nem érdemes, mert attól csak rosszabb lesz.

5/8 AtyeszLL ***** válasza:

Ez a kérdés, csak addig fog foglalkoztatni, amíg biztosan bele nem esel valakibe. 13 évesen már bármelyik nap megtörténhet.

És ne a hozzád hasonló lányok idétlenségeit hallgasd! Mennyivel tudhatnak Ők többet a sexről vagy a szűzhártyáról, mint te?!

Mindenféle gondolkodás, görcsölés nélkül, akkor, azzal, és úgy kell csinálni, ahogy Neked jól esik. Nagyjából ennyi.

2011. aug. 20. 21:33
 6/8 A kérdező kommentje:

amúgy ezt most nem értem

attól hogy 13 éves vagyok,segghülyének kell lennem és nem szabad semmit tudnom a szűzhártyáról meg ilyenekről?

mert csak úgy megjegyzem,ha fingom nem lenne róla,nem is beszélnék ilyenekről

amúgy már voltam szerelmes asszem és srácba ... de most hogy döntsem el hogy tényleg szerelmes voltam belé?

és ha szerelmes vagyok egy srácba akkor már biztos nem lehetek leszbi?

2011. aug. 22. 12:58
 7/8 AtyeszLL ***** válasza:

Én 32 vagyok. Tudok 1-2 dolgot. De amit 13 évesen tudtam, az tényleg semmi volt ehhez képest. Nem mondtam, ohgy hülye vagy, csak még nagyon fiatal. (én is utáltam, amikor ezt vágták hozzám)

Van olyan, hogy biszexuális. Lehet, hogy az vagy.

A fiúk imádni fognak.

2011. aug. 23. 19:57
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a választ :D

hát ennek örülök ...

2011. aug. 23. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!