Miért maradtam gyerek?
Nemrégiben volt osztálytalálkozó és hááát így összejöttünk páran,és azok a lányok fiúk akik akkoriban a barátaim és az osztálytársaim voltak, teljesen megváltoztak cigiznek,basznak össze vissza,buliznak stb,stb,stb.....és ráadásul meg se ismertek.Mert azt hitték,hogy valami általános iskolás gyerek vagyok.Olyan érzésem volt mintha gyerek lennék a felnőttek asztalánál.Gyereknek éreztem magam köztük.
Ők már mind 1 től 1-ig túl vannak már vagy 1 tucat kapcsolaton,fiúk lányok egyaránt.
De nekem még 1 csajom sem volt és még szűz vagyok 1 lány közelébe sem tudtam férkőzni,és soha nem is adódott helyzet,hogy beszerezzek 1 barátnőt.
Mint mondtam nem ismertek meg lehet azért mert még nem voltam lánnyal és megmaradt az ártatlanságom mint szellemileg és fizikailag?
Annyira mások,voltak,de annyira meg is lepődtem mintha nem is ők lettek volna.
azóta olyan érzésem van,hogy kihagytam az életemből 1 bizonyos szakaszt.
Szerintetek is?
19F
Nekem sincs egyetlen 1 barátom sem,soha nem is volt az osztálytalálkozóra teljesen véletlenül kerültem oda(nem szerettem volna a kérdésben belemenni) éppen a Duna plázába tartottam,hogy vegyek 1 cipőt és mit ad a véletlen ott voltak mind.
Oda mentem észre se vettek úgy szóltam az akkori osztályfőnökömnek,hogy jó napot Kati néni,hogy van?
A tanár kapcsolt,de az osztálytársaimnak kellet 1 kis idő,hogy beugorjon,hogy jaaa az uccsó padban ülő hallgatag srác ugye?
igen,igen csak nem te vagy robiii???aztán jön az úristen te itt el is felejtettünk bocsi....ok semmi baj....
röviden tömören így történt.
sajnálom 18l,de nincs bennem annyi mersz,hogy képet küldjek magamról.
bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!