Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 éves vagyok, eléggé önbizal...

17 éves vagyok, eléggé önbizalomhiányos. Nincs barátnőm, csak néhány barátom. állandóan szembesülök vele, hogy míg mások tökjól elvannak, én itthon ülök, és csak vagyok. Azon is gondolkodtam már hogy öngyi legyek. Mi legyen? 17/fiú

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 20:47
1 2
 11/14 Papla ***** válasza:
szia, van kedved beszélgetni? fiu vagyok nem pedomaci ^^ de komolyan, én is így vok vele ( kivéve az öngyi rész )
2011. aug. 14. 23:02
 12/14 anonim válasza:

Ne legyél öngyilkos, az nem megoldás.

Én is szoktam szembesülni vele hogy mindenki jól érzi magát és én meg itthon ülök. Ha gondolod írj (:

2011. aug. 24. 13:59
 13/14 Norbert92 válasza:
Nekem is elég sűrűn vannak ilyen óráim, sőt napjaim. De mióta eldöntöttem hogy megváltozok, és nem sajnálkozok, azóta minden jobb. Már egy jó ideje nem beszélgettem haverokkal, tegnap pl 5éve látott haverommal mentem foci edzésre, és jó volt kimozdulni. Utána meg elvittem sétálni a kutyát, és képzeld, még a csajok is szóba állnak velem :) . Fel a fejjel, ha van kutyád, akár vele is jól lehet szórakozni, és biztos van más állatbarát is, aki odamegy hozzád h " jajjdeszép kutya, mi a neve... " és innentől lehet haverkodni/csajozni :D
2012. júl. 21. 14:13
 14/14 anonim válasza:
velem is beszélgethetnél, ha még mindig ez a helyzet... 16/L
2012. nov. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!