Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Más is...

Miért vagyok ilyen? Más is van így?

Figyelt kérdés
Ha beszélgetek egy emberrel, akkor teljesen nyílt vagyok, és nagyon jól el tudunk beszélgetni, ez nállam mindenkivel így van, hogyha 1 emberrel beszélek akkor jó minden. De! ha bekerülök egy olyan társaságba ahol 2-nél több ember van, egyszerüen nem vagyok se olyan beszédes se olyan nyílt, egyszerűen nem tudok mit mondani. Csak sétálok mellettük mint egy bábú és hallgatom mit beszélnek. Miért van ez? 17/L
2011. aug. 7. 02:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló típus vagyok. Olyan emberrel könnyen megy a kommunikáció, akit ismerek, viszont, ha már a társaságba bekerül olyan, akit nem, akkor néma csönd a részemről, kivéve, ha kérdeznek.
2011. aug. 7. 08:18
 2/6 Timberwolf ***** válasza:
100%
Érdekes...én is pont ilyen vagyok.
2011. aug. 7. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

1.!Te aztán jó nagy bunkó vagy.A válaszom szerintem kevés az önbizalmad,és nem tudsz megnyílni mások előtt.De lehet hogy tévedek.

17/F

2011. aug. 7. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:
De nekem akkor is ez van, ha mondjuk van 5 ember akit nagyon jól ismerek, és mindegyikkel jóba vagyok, és mondjuk az az 5 ember közé bekerülök 6.nak, akkor sem tudok mit mondani:/ és nemtudom miért van, és olyan idegesitö
2011. aug. 7. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló. Társaságban meg sem mukkanok, hiába ismerem őket. Priviben van kedved dumálni?
2011. aug. 7. 13:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Akár :) irj privit
2011. aug. 7. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!