A fürdés/zuhanyzás titeket is ennyire megnyugtat?
Szerintem minden embert megnyugtat. :)
De nekem a legjobb ötleteim elalvás előtt jönnek, ezért legtöbbször másnapra el is felejtem a nagy részét. :(
Engem is nagyon megnyugtat, képes vagyok 2-3 órát tusolni!
Azt vettem észre,hogy másnaposság ellen is nagyon jó a tusolás, főleg ha hözben váltogatod a viz hőmérsékletét!
Jaj, én is nagyon szeretem. Mikor állok és folyik rám a kellemes meleg víz, szerintem órákon keresztül el tudnám viselni. A szüleim persze kevésbé szeretik, mindig azt mondják, hogy sok lesz a számla:D Ami végülis igaz is, de mondjuk egy nagyon fárasztó nap után, hagy lazítsak már egy kicsit a zuhany alatt. Egyébként szerintem nem szoktam olyan nagyon sokáig bent lenni, általában 15-20 percet vagyok bent a fürdőben, de ugye arcápolás (sminklemosás, tonizálás, hidratálás), fogmosás, szájöblítés, törölközés, testápolás.
16/L
énis imádom :)
nagyon szeretek:D bár fél oránál nem tusolok többet mer nem tesz jöt a bőrömnek.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!