Szerintetek ez normális dolog, ha olyan képet küldök magamról (20/f)?
Figyelt kérdés
Szeretek küldeni csajoknak bármilyen képet magamról, akár idegeneknek is, mert érdekelnek a vélemények róla. Szerintem ez nem perverz dolog, csak fiatal vagyok még, 20 éves férfi, és miért ne alapon semmi akadálya a dolognak. Meg tetszik a csajoknak, de valahogy nem tudok betelni egykét véleménnyel. Szerintetek ez normális dolog? (priviben is lehet írni, akit érdekel XD)2011. aug. 6. 21:10
1/12 anonim válasza:
Küldj képet:)
Nincs rejtegetni valód, miért ne küldhetnél?
Nekem van csak beteges üldözési mániám és túl magas IQ-m, de ettől még te nem leszel rossz.
3/12 anonim válasza:
nedvespuni@freemail.hu ide írhatsz;)
4/12 anonim válasza:
30 év múlva meg hosszú ballonkabátban kószálsz a parkokban mutogatós bácsi?
Már csak ez miatt: "akár idegeneknek is"
5/12 A kérdező kommentje:
félreérted a dolgokat, de hát ez is egy vélemény :D
2011. aug. 6. 21:24
6/12 anonim válasza:
perverzallat@hotmail.com Ide is küldhetsz
7/12 anonim válasza:
Nekem küldhetsz privibe képet, ha ennyire szeretsz másoknak küldeni képet. Őszinte leszek, az biztos:D
*/L
8/12 anonim válasza:
ide is írhatsz egy privit
majd én megmondom, hogy milyen vagy
21/L
9/12 anonim válasza:
Na ha nem rettegsz semmilyen véleménytől küldj nekem is:D
10/12 anonim válasza:
Jöhet ide is.
veresreverlekkezdjelfutni@indamail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!