Melyik a jobb, kipróbálni valami újat és megbánni, vagy arra vágyni hogy kipróbálhasd de nem teheted mert erre neveltek?
Figyelt kérdés
vegyük például a piát. én pl 16 éves koromig nem ittam semmit ,nem jártam bulizni, otthon mondták hogy ne legyek olyan közönséges iszákos fajta én meg nyomattam magamban hogy én mégis csak jobb vagyok azoknál.
de rájöttem hogy baromság az egész. ameddig lehet élvezzem az életet ne a hülye beidegződéseimmel legyek elfoglalva
mit gondoltok ,nektek is vannak ilyen gondjaitok? nem tudtok túllépni rajtuk mer a szüleitek "túlneveltek"?
17f
2011. aug. 6. 20:17
11/12 A kérdező kommentje:
de nagyon nagy a különbség ,több tapasztalat ,nem azt mondom hogy még a legnagyobb butaságokat is próbáljuk ki ,de tényleg ahhoz hogy többet tudjak meg magáról az életről ,tapasztalatot kell szereznem azt pedig úgy tudok hogy kipróbálok új dolgokat
2011. aug. 8. 17:14
12/12 anonim válasza:
Engem nem érdekel mire neveltek, azt csinálom amit akarok. Mondjuk azért szerencsére nincsenek túl extrém vágyaim. De ha mittudomén mondjuk arra ébrednék hogy na én mostantól elmegyek kurv@nak, nem zavartatnám magam, hogy ezt "nem illik", meg hogy jaj a szüleim... :) De mondom, nincsenek ilyesmi vágyaim, inni szoktam néha, ez a maximum azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!