A fehér bőr miért nem lehet szép?
Mindig mondják, hogy menjek szoliba.
Miért nem lehet elfogadni a fehér bőrt, úgy mint a kreol bőrt?
Azt vettem észre, hogy a négereknek meg a sötétebb bőrű pasiknak ez tetszik de a többi fiú meg inkább a kreol bőrű lányokat preferálja.
De miért kell mindig azt mondani, hogy húzzak el szoliba?Jó nem így, de ez a lényege.
Már baromira unom.
Szerintetek szép a fehér bőr? Vagy tényleg inkább csak a barna bőr lehet a szép?
Utolsó válaszoló:Nem arról van szó, hogy menjek-e vagy sem.
Inkább arról, hogy miért néznek egyből úgy rám, hogy mintha halálos betegségem lenne és egyből mondják, hogy menj el szoliba..Nem az, hogy igen ez jól áll neked így, vagy, hogy nincs semmi baj veled jól vagy így, stb... rögtön ezzel jönnek, mintha a fehér bőr nem is emberi szín lenne, hanem valami születési rendellenesség.
Egy hófehér bőrű énekes aki mellesleg egy igazi hölgy:)
A fehér bőrrel semmi baj nincs. A szoli csak divat (volt?). Nem szabad sodródni az árral.
Ne mindenféle külső nyomásnak akarj megfelelni - mert annyifélének egyszerre, állandóan úgysem lehet -, hanem keresd meg a saját erősségeid - és ezt nem csak külsőségekre értem. Így stabil önképed lesz, amiben bízhatsz és amire támaszkodhatsz.
Hát ha vörös vagy mint én akkor nagyon jól áll , máskor is
engem sem fog a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!