Hogyan cseréljem le az életem 32 évesen?
keveset keresek, nem találok jobb munkát évek óta, a párom folyamatosan lesi mellettem a nőket(dehát hűséget fogadott nem vakságot)totál boldogtalan vagyok, csak vegetálok az életemben.
akárhova kapaszkodok (önéletrajzokat küldözgetek, bevallom keresek más férfit a neten, de a munkáltatók vissza sem jeleznek sokszor, és nem találok normális férfit a neten)
két kicsi dolog munka és társ folyamatos zsákutcám.
ötlet?
köszi a biztatást
a 3. évem ilyen, mint a fent leírt :(
már nehezen bírom
ráadásul ha most nem lépek, a végén min.béren halok meg egy nőlesős krapekkal férjemként :(
de akárhova ugrálok, semmi :(
Könnyen lelehet cserélni az életed akárhány évesen is. Lényegtelen. De csak az elhatározás , és az akarat türelem és hit kell ehhez!
A pasit is lecserélheted, ha már semmit nem ér a kapcsolatotok. Vagy beszélgess el vele, hogy miért csinálja azt amit.
A munkavállalás meg már csak ilyen. :S Ez M.o.
De biztos vagyok benne én is, hogy jön majd egy jobb időszakod is amikor minden rendben lesz! Kívánok hozzá sok sikert! ;)
És fel a fejjel! Ne hagyd, hogy ezek a negatív rossz dolgok mind visszahúzzanak! A rosszban is lásd meg a pozitívumot. Lesznek akadályok, de azok azért lesznek, hogy átléphesd őket. Csak járj nyitott szemmel, és gondolkodj pozitívan!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!