Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálhatnék? Többi lent.15/F

Mit csinálhatnék? Többi lent.15/F

Figyelt kérdés
Ennél rosszabb nyár még talán nem is volt. 1x voltam strandon, akkor is osztálykiránduláson. Egész nap gépezek/ Tv-t nézek, eszek, iszok, stb. Szóval ilyen általános dolgok.. Rossz idő miatt nem tudok mit csinálni a szabadban. A gépezést is unom már, facebook meg nem az én területem.. ismerkedni nem tudok senkivel, mivel falun élek. Most fogok menni 9-be, ezért is várom, hogy vége legyen a nyárnak. De az még 1 hónap, annyi idő alatt megőszülök az unalomtól. Valaki tud-e valami ötletet, hogy mivel üssem el az időt? :)
2011. júl. 31. 15:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
ezderomcsi^^
2011. júl. 31. 17:14
 32/63 A kérdező kommentje:

romcsI? xD

Az milyen? :D

2011. júl. 31. 17:15
 33/63 A kérdező kommentje:
Legalább vannak normális emberek is itt, nemcsak a belekötökmertjólesik fajta :D
2011. júl. 31. 17:22
 34/63 A kérdező kommentje:
Mennyivel jobb kedvem lett :D
2011. júl. 31. 17:27
 35/63 anonim ***** válasza:

Szia:D Hívd át pár haverodat, vagy sportolj valami,otthon is lehet gyúrni:D Lagalább több önbizalommal indulsz a gimibe:D Aztán,igen lehet könyvet olvasni vagy blogolni,leírhatod hogy mennyire unatkozol:D

Vagy

fesd ki a körmödet xd nem csak viccelek. nemtudom csinálj fényképeket,és rossz időben is lehet kirándulni vagy bóklászni,lógni a kocsmában:D csak fel kell öltözni rendesen. Amúgy én órákig tudok boltokban bambulni és a végén veszek egy 100 forintos csokit:D kicsit idegesek de azért poén. Vagy nézz filmeket angolul vagy csehül vagy arabul nagyon vicces:D Fesd ki a szobádad vagy rajzolj. Segíts a szüleidnek. Nézz family guyt. Most csak ennyi jut eszembe...

2011. júl. 31. 18:30
 36/63 A kérdező kommentje:
nem vagyok az az ivós típus, amúgy gyúrtam én, kb 2 hónapig, de nincs értelme mivel nem engedik az táplálékkiegészítőt, igaz nem szedtem, de erősödtem. Mióta nem járok 2 cm-vel kisebb a karom de nembaj :D Bolt.. Hát falun nehéz olyan boltot találni ahol van is valami normális szerelék. Köszi majd lehet választok vmit :D ;)
2011. júl. 31. 18:34
 37/63 A kérdező kommentje:
Na de milyen az a romcsi? :D
2011. júl. 31. 20:47
 38/63 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne...
2011. júl. 31. 20:50
 39/63 A kérdező kommentje:

:D

Még mindíg jókedvem van :D

2011. júl. 31. 20:54
 40/63 anonim ***** válasza:
gyúrjál hogy valahogy menny oda a 9 be :D
2011. júl. 31. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!