Szerintetek miért van ez?
Nem bírom elviselni, hogyha egy közösségben egy vagyok a sok közül. Nekem mindig muszáj valamivel kitűnnöm.
Tök mindegy, hogy olyan közösségről van szó, ahol sportolok, vagy mondjuk egy nyelvtanfolyamról, valahogy mindig elérem, hogy másképp nézzen rám a tanár/edző, stb..
Vagy a kedvességemmel, vagy az érdeklődésemmel, vagy a különleges múltam miatt, vagy a speciális érdeklődési köröm miatt..
Ne, nagyképűsködni akarok, de 23 éves vagyok, és önkéntesként bejártam Afrikát és Dél-Amerikát, beszélek 5 nyelven, maximalista vagyok, és sok konkrét és meghökkentő tervem van. (Főleg ebben különbözöm a többi 23 évestől)
Ennek ellenére mégis azon gondolkodom, hogy a saját magamnak sem bevallott kisebbségérzetem miatt szeretnék kitűnni. Mert miért másért?
A környezetem csodálkozva néz rám, és mégsem tartom olyan különlegesnek az életemet, hiszen én ebben élek, így szoktam meg. Egyszerűen élvezem, hogy megtaláltam, mi tesz boldoggá, és pár évvel ezelőtt a férfit is, akivel mindezt együtt csinálhatom. :)
Kiváncsi vagyok, nektek van-e ötleteket.
Köszi.
Ha, ismernél, tudnád, hogy nem, mert nagyon csendes vagyok, főleg egy nagyobb társaságban.
Ha kettesben vagyok mással, az persze más.
Vannak, akik nem érdekelnek, de aki nekem tanít vmit, arra felnézek, és ezért érdeklődöm iránta különösen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!