Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

"15 éves lány vagyok. Nem cigizek, nem piálok, nem drogozok. A szüleim r*hadt szigorúak. Lehet, hogy nincs saját gépem vagy tv-m, de van önbecsülésem, ezért nem adom oda magam minden második srácnak akit meglátok. Ha nincs igazam, beismerem, ha viszont mégis akkor mindenáron kiállok érte. Lehet, hogy nem volt sok pasim, de ők szívből szerettek. Ha éppen nem volt fiúm, akkor sem nyúltam le a másét. Nem vagyok miniszoknyás p*csa, hordok magassarkút, de tornacipőben érzem jól magam. Hiszek Istenben. Nem vagyok rasszista, de naiv sem. Lájk ha ezek jözül legalább 2 igaz rád."

Ez egy lájkolós oldalon van fönt. Mind igaz rám (kivétel, hogy van gépem és nem szeretem a tornacipőt, de nem is járok magassarkúban, és a szüleim nem rohadt szigorúak, hanem csak épp annyira, amennyire kell).Szerintem ez így a teljesen normális. Szerintetek?

Ja és egy hónapon belül töltöm be a 16-ot. L

2011. júl. 26. 00:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
második: Nem azért írtam le, de már leírtam, hogy miért, úgyhogy nem fogom még egyszer. :)
2011. júl. 26. 11:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Harmadik: Hát azért nem mindegy.. főleg ha egy faluban vagy egy kisvárosban arról csámcsognak, hogy mit csinált ez meg az...és hát én nem szeretnék ilyen pletykák témái lenni..:)
2011. júl. 26. 11:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Negyedik: Önjelölt lázadó...ez tetszik, bár nem nagyon igaz rám...:D Meg az, hogy nem adom magam oda minden másodiknak, aki szembe jön velem, az is igaz rám, mivel még senkinek nem adtam magam oda..:)
2011. júl. 26. 12:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Ötödik: Én jól érzem magam így. :))
2011. júl. 26. 12:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Hatodik: Igaz, hogy több kéne, de ennek a kérdésnek nem az volt a lényege, hogy engem megismerjen a nagyvilág. :D Amúgy köszi. :)
2011. júl. 26. 12:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Hetedik: Nem tudom..csak nekem az a furcsa, hogy 15 évesen minek játsszák sokan a felnőttet..
2011. júl. 26. 12:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Nyolcadik: Én is valahogy így gondolom. :)
2011. júl. 26. 12:07
 18/20 anonim ***** válasza:
És ebbe mi olyan különleges?
2011. júl. 26. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Jujj, te vagy a tökéletes lány. Bárcsak olyan fantasztikus lehetnék, mint te.

Tessék. Most ettől boldog lettél, vagy mi?

2011. júl. 26. 16:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Na mindegy, inkább hagyjuk ezt.. Nem vagyok tökéletes és nem is akarok az lenni.
2011. júl. 26. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!