Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mit tegyek (bővebben lent)?

Most mit tegyek (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel barátnők vagyunk. Mivel máshol lakik, nyáron szoktunk találkozni (múlt nyár óta ismerem). Már azt is mondtam neki, hogy a legjobb barátnőm, meg hogy ő a legeslegjobb. Viszont már elegem van belőle, ahogy visszagondolok arra, ami velünk történt.

Például sokat kellett vele lennem, mert ha ő nem velem van, unatkozik (ahol ő nyaral). Pedig szeretnék mással is játszani, nem csak vele! Meg rózsaszín kislánynak nevezett azért, mert szeretem a rózsaszínt.

Hogyan adjam a tudomására, hogy már nem szeretnék vele játszani? Nem szeretném felhívni, és közölni vele, vagy megírni neki levélben. Ne játsszak vele többet?

Ti mit tennétek a helyemben? (ne mondjátok azt, hogy ez dedó, most komolyan kérdezem!)

2011. júl. 25. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
jóh.. mit értesz azalatt, hogy játszatok? hány éves vagy?
2011. júl. 25. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én biztos őszintén megmondanám neki, mi a bajom. Az úgy tiszta, és akkor legalább biztos békén hagy.
2011. júl. 25. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!