Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért FÉLEK? Miért van ez?

Miért FÉLEK? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza a buszon és mikor fel akartam szállni nem tudtam mert előttem sokan voltak erre rámzárja az ajtót a sofőr én meg mondom neki hogy figyelni kéne ő erre mondja hogy mindjárt pofán ver én erre nem mondtam semmit és belűl éreztem ien gyomorforgató érzést féltem.Miért van ez?

ÉS még most is ezen agyalok és olyan szar érzés

20/F

2011. júl. 23. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert váratlanul agressziv volt az illetö és benned maradt a dolog.
2011. júl. 23. 08:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Mitlehet tenni ienkór?
2011. júl. 23. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztos csak ideges volt és azért mondta ezt.

Most pl. Ha ez ügyben akarsz valamit csinálni,tegyél panaszt rá.Ha pontosan tudod hánykor melyik járat volt.

Ìgy nem beszélhet veled.

2011. júl. 23. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ mit is vársz a BKV-tól? Mondjuk a sofőrnek is tele lehet a töke mindennel erre is gondolhatsz.. De vegyél egy jó kocsi ültess magad mellé egy tündi szőke csajt máris nem lesz ideges a gyomrod :-))
2011. júl. 23. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni. A legtöbb buszsofőr ilyen. Legalábbis a volánbuszosok közül.
2011. júl. 23. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert rosszul esett neked, hogy ilyen durván szólt. Sőt, talán neked is bűntudatod volt, mert te sem voltál valami tapintatos. Teljesen normális, én is szoktam így érezni. Ilyen esetben át kell gondolni a dolgot, megállapítanod, hogy ki volt a hibás, és eldöntened, hogy legközelebb hasonló esetben mit teszel. Ha ez megvan, rövidesen megnyugszol. Ennyi.
2011. júl. 24. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!