Mi volt eddig a legnagyobb hazugságod?
azt mondtam h elmek a bnőmhöz majd este jövök.elmentem házibuliba és úgy bebasztam hogy 3x körbeokádtam a szobám.:Dpersze utána a fejmosás nem maradt el:D
15/L
na az utolsó válszoló válasza kapott zöld kezecskét :D
érdekes sztori :D
hát én igazából nem tudok hazudni de egyik haverommal egy tök hiszékeny gyereket (nálunk sokkal fiatalabb) beetettünk hogy katonák vagyunk az egész úgy volt hogy csak beszélgettünk azzal a gyerekkel és egyszer csak haverom elkezdi neki hogy:
-tudtad hogy katonák vagyunk?
-nem miért azok vagytok?
és negyed órán át azzal hülyítettük a gyereket a amire már meguntuk csilingelő hangot adtam és elővettem órámat beleszóltam hogy megyünk csak küldjetek egy vadászgépet és elmentünk! hát nem tudom lehet hogy még máig is azt hiszi a gyerek hogy katonák vagyunk xd!
Valaki lelkileg terrorban tartott,kegyetlen volt az egész!
Tudtam,hogyha valakit lelkileg bántanak,aláznak meg az olyan,mintha semmi se történt volna,pedig hónapokon át tartott,én még csak 9 éves voltam,ő meg vagy 50!
Ezért azt hazudtam,hogy fizikailag is bántalmazott,persze mindenki nekem hitt,és kirúgták az állásából!
Az a helyzet,hogy nem is bánom,mert mással is megtette ezt,és úgy érzem bármennyire is szemétésgnek hangzik,hogy igazságot szolgáltattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!