Mennyi pénzért vágatnád le teljesen kopaszra a hajadat?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 20:15
21/30 anonim válasza:
huu semmi pénzért :D
néztem youtubeon h egy csajnak levágták az egészet mert egy fogadásban vesztett, még nézni is borzasztó volt :D
23/30 anonim válasza:
A 13. havi nyugdíjért levágnám oldalt, ami még maradt.
78/F
24/30 anonim válasza:
Ingyen megteszem magamnak háromnaponta a Remington hajnyírommal. Én nagyon jó érzés.
25/30 anonim válasza:
ingyen , hetente letolom 0-al , imádok kopasznak lenni ! 20 /F
26/30 anonim válasza:
Nem fizetnek érte, hogy más tegye, vettem egy hajnyírót és magam csinálom 2-3 naponta. (F)
28/30 anonim válasza:
Én csak annyit tudok tenni hogy 100 ezerért nem hetente borotválom a fejem hanem 3 naponta xD
29/30 anonim válasza:
KB 200000-ért esetleg megtenném, de nagyon gondolkodnék rajta. Nem szívesen válnék meg a hajamtól több mint 10 éve nem vágattam belőle egy centit sem, most már combközépig ér, pedig fiú vagyok. Azért ha mégis adna valaki ennyit az egészért akár nagyobb nyilvánosság előtt is hajlandó lennék akár teljesen leborotváltatni. Várom a borotválók jelentkezését.
30/30 anonim válasza:
Nyáron valamikor még pénzért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!