Nem ertem en ezt! Miert van az, hogy amig evekig feketere festettem a hajam addig a szoke fiuk tetszettek, miota szoke vagyok mar inkabb a sotet hajuak?
Figyelt kérdés
Masnak is van ilyen??2011. júl. 21. 05:51
1/4 anonim válasza:
hmm...az ellentetek vonzzak egymast? :-)
2/4 anonim válasza:
lehet, h a hajfestéssel megváltozol (nem csak külsőre, belsőre is) ...
3/4 anonim válasza:
Ne a pasik miatt festesd a hajad. Én is szőke vagyok. Akinek tetszek, annak tetszek így is. :) Most az az új hóbort, hogy a feketék szenvedélyesebbek, titokzatosabbak. Ez nem igaz. :) Meg hogy a szőkék kislányosak. :) Már aki.. Olyan legyen a hajad, ami neked tetszik, ami a te egyéniségedhez illik. :) Egy szőke haj is állhat olyan jól, mint egy fekete. Nem a színén múlik.
4/4 A kérdező kommentje:
á soha nem festettem pasik miatt, a szőke a természetes, marad is az. csak érdekes, hogy változik vele az izlésem. jo nem egyik naprol a másikra történt, hanem pl hónapok alatt, de tény hogy évekig a szőkék tetszettek, most meg a barna-fekete hajúak. lehet csak annyi, hogy mindennap egy szőke valakit látok a tükörben és tetszik a másmilyen :D
2011. júl. 23. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!