Hogyan lehetséges ezt elsajátítani?
Érdekes a hasonlatod, tetszik.
Szerintem ez neveléstől és személyiségtől függ. Ha valakit az életre nevelnek, önállóságra és nem kényeztetnek el a szülei akkor ilyen ember lehet. És, fontos a hozzáállás is. Ha valaki képes felismerni a helyzeteket, talpraesetten áll a dolgokhoz van célja és önbizalma akkor az az ember elboldogul a világban és képes a legjobbat kihozni.
Én így gondolom
Erre tudok egy jó idézetet írni:
" Annak aki saját ritmusát megérti, könnyebb lesz együtt haladni az élet áramlásával, hogy ne mint áldozat, hanem mint sorsának mestere élhesse életét."
Tök mindegy a nevelés, meg a családi háttér. Ehhez csak szimplán önismeret kell, és tapasztalatok. Mindenki elsajátíthatja. Persze akaraterő, türelem,és hit nélkül- ezek hiányában nem tudunk fejlődni.
Általában azok az emberek, akik irányítani tudják saját életüket, azok megjárták előtte a sötétség útját (pl rossz családi háttér; ballépések stb..) de csak a sötétség után látja meg a fényt, és akkor ért majd meg mindent, mondhatjuk úgy, hogy megvilágosodik.
Ajánlok egy jó cikket, és szerintem igaz is:
Olvasd el figyelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!