Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azt hitte valami menekült vagyok?

Azt hitte valami menekült vagyok?

Figyelt kérdés

Svédországban élek, és ma egy öreg néni megkérdeszte hogy honnan valósi vagyok, azt válaszóltam hogy Magyarországról jött anyukám. Erre kérdezte ha itt (svédben) születtem e, mondtam igen, aztán kérdezte ha élnek még a szüleim meg ilyen (nekem) furcsa kérdéseket...

Azért volt nekem furcsa mert:

1. A mai világban nem szoktak a szülök elhúnyni mikor a gyerek csak 20 éves. Kivéve ha:

2. Azt hisszi hogy Magyarország valami 3 világi ország, és valahogy azt hisszi az élet színvonal ott kb 30 év, vagy hogy háborúba haltak meg...

Akárhogy, ez lenne a kérdésem, hozzá tenném hogy mikor mondtam hogy még élnek, azt mondta hogy, idézem: "furcsa hogy az élet mit hoz nekünk"

2011. júl. 20. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. Hülye öregek mindenhol vannak. Svédországban is.
2011. júl. 20. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
ez semmi, hallottam egy amcsiról aki azt hiszi hogy a magyarok még mindig nomád életmódot folytatnak
2011. júl. 20. 00:42
 3/6 A kérdező kommentje:
De szeríntitek mit hitt?
2011. júl. 20. 00:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek a népek nagyon tudatlanok. Nem ismerik az olyan kis jelentéktelen országokat, mint a miénk. Valószínűleg tényleg azt hiszi, hogy valami nagyon romlott, szegény helyről jöttél. :\ Amúgy mások nem kérdeztek ilyeneket? Csak ő volt ilyen elmeroggyant?
2011. júl. 20. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

irigyellek

bár tőlem is ilyenkeet krédeznének sévdországban vagy svájcban

pechemre ide születtem k*rvaországba

2011. júl. 20. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:

igen, ez az első aki ilyet mondot vólna...

egyébként örülni szoktak, főleg ha mondom hogy tudok magyarúl is, suliba a tanárok mindenki nagyon örült, föleg a nyelvtanárok

2011. júl. 21. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!