Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vehetem magam rá a mozgásra?

Hogy vehetem magam rá a mozgásra?

Figyelt kérdés
Van egy itthoni edzésprogram amit kéne csinálnom, de nem tudom elszánni magam, mert nem érzem magam jól közben (szédülök, hányingerem lesz), és nem szeretem csinálni. Az eredmény a végén viszont nagyon látványos, szóval csak ezért csinálnám. Hogy szánjam el magam? 17/f
2011. júl. 18. 22:41
 1/8 FAKhelper ***** válasza:
Köss magaddal kompromisszumot. Mondd azt, ha nem csinálod a gyakorlatokat, nem verheted ki aznap a f@rkad. Sztem hamar megjön a kedved az edzéshez.
2011. júl. 18. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Felüléstől én is szoktam szédülni, meg fáj a nyakam is tőle.

Én futás, úszás párti vagyok, esetleg biciklizés. Ezeket szeretem is, semmi bajom nem szokott tőlük lenni.

Milyen eredményről van szó a végén, ezt nem nagyon értem.!

2011. júl. 18. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
amit szeret az ember azt is néha megunja de ha amit kinéztél eleve nem tetszik akkor keress valami mást, sokféleképpen lehet fogyni vagy erősödni
2011. júl. 18. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Fúú hát ez engem is érdekelne, egyszerűen lusta vagyok, nem vagyok dagi egyáltalán, de kéne már mozognom, mindenem fáj meg ropog :D elegem van

16/L

2011. júl. 18. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy eredmény, hogy sportos, izmos test.
2011. júl. 18. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem keress egy társat akivel tudod csinálni, nekem az a bajom, hogy egyedül lusta vagyok elkezdeni is.

Amúgy én is szédülök,de csak azért mert ezer éve nem mozogtam és gondolom a szervezetem nem bírja.

2011. júl. 19. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
vegyél egy pecabotot, akassz a horogra egy szelet húst, ragaszd a pecabotot a fejedre. Amikor éhes vagy, menj ki az utcára...meglátod hatásos.. :D
2011. júl. 19. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezzel én is hasonlóképp vagyok. Egyszerűen lusta vagyok az ilyesmire, és mindegy mennyire vagyok elszánt az elején pár nap múlva már hagyom az egészet.
2011. júl. 21. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!