örülsz hogy nőnek, illetve férfinak születtél?
Ezen még így nem gondolkodtam, hogy örülök, hogy nő vagyok, vagy nem örülök. Nő vagyok, tehát aszerint élek.
Aszerint viselkedek, aszerint öltözködök...És mivel nő vagyok, így szeretek is nőies lenni.
Viszont régebben nem igen foglalkoztam, hogy nőies legyek. Szeretem a kényelmes viseletet, kényelmes, laza viselkedést, ha úgy ülhetek ahogy épp jól esik. Mára rájöttem, hogy ez nem szép egy nőnél, tehát ebben írígylem a férfiakat.
Meg persze abban, hogy nem kell melltartót hordaniuk!!!
persze a gyereknevelés nem feltétlen a nő dolga de hát tudjuk hogy :
a férfi dolgozik látástul mikulásig
a nő meg végzi a háztartást, meg a gyerkőcnevelést.
gondolod ha apa hazajön 3 műszakból leül játszani a gyerekével? tuti nem.. tisztelet a kivételnek,
persze nem én rólam van szó de sok az ilyen !
ti is megtudtok bántani minket
de ezen inkább ne kezdjünk el vitázni :)
de azért köszi hogy leírtad a véleményed
Nekem ebből az egészből az jött le, hogy a női lét előnye csak a gyermek megszülése. Hogy ez milyen csodálatos és ezt férfi nem élheti át.
DE! Csak ennyi az egész? Ennyi az előnye? Nincs több? Mert a hátrányokat mindenki serényen sorolta...
Tényleg csak ennyit ér nőnek lenni?...
Férfi vagyok.
+ nincsenek női bajok, nem kell túlzásba vinni a külsővel való foglalkozást, ha ráhajtok valakire, nem adja ki magát hülyén (mert ugye egy nő sokak szerint nem kezdeményezhet), nem sürgős a házasság és a gyerek
- elvárt viselkedés: a társadalmi kodifikáció a nemi szerepekre osztva nem teszi lehetővé, hogy valaki, ha mélyebb érzésű és még férfi is, akkor azt kifejezésre juttathassa, elvárások abban is, hogy a férfinak húde erősnek és stabilnak kell lennie lelkileg és anyagilag egyaránt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!