Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sok nő miért nem érti a humort?

Sok nő miért nem érti a humort?

Figyelt kérdés
Na jó a kérdés nem tökéletes, mert a férfiak között is van ilyen, meg a különböző korosztályok között. De főleg a nőknél veszem ezt észre. Például szól egy szám, a Belgatól a szerelem, vagy mi már a címe, és nem értik mi a vicc. Vagyis persze egy jó nagy hülyeség. De épp ez a lényeg. Így jellemzi : ez egy xar. És ettől olyanok mintha nem tudnának "könnyedek" lenni, az egyszerűbb dolgokat megérteni. De most sorolhatnám a példákat. Ti is tapasztaltátok már ezt?
2011. júl. 16. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
lehet , hogy ami neked nagyon humoros, az másnak nem az...
2011. júl. 16. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Hát ez nem mindenkinél van így....

én nem tapasztaltam!

2011. júl. 16. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az a szám tényleg egy f*szság.xD

Nem tudom, én még nem tapasztaltam, amit te.

2011. júl. 16. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
első vagyok,megnéztem a videót hát tényleg nemvicces...
2011. júl. 16. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Hát ez az, ami a nők számára tényleg nem vicces, már monoton géphangon ismételgeti a jólbevált sablonszövegeket nőknek:D
2011. júl. 16. 14:12
 6/11 A kérdező kommentje:

ma 14:12

Azért nem vicces nekik, mert pont azt gúnyolja ki, amit imádnak xDD

2011. júl. 16. 14:15
 7/11 anonim válasza:

Én nem találtam meg ezt a számot a jutubon, de Én szeretem a belgát, és szeretem a viccet, a poént. Amúgy tényleg sok nő nem szereti a viccet, és nem is érti!:)

28 éves férjes nő:)))

2011. júl. 16. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdezö mit csodálkozol akkor, hogy nem tartjuk viccesnek?

Szerintem te nem nagyon látod át a dolgokat :)

Egyébként pedig sok férfinak sincs humorérzéke.. ez nem nemfüggö.

2011. júl. 16. 16:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem, egy kicsit gunyoros voltam most. Ha értenéd a dalt akkor értenéd miről beszélek :) Egy hülyeséget gúnyolnak ki, mikor ezek a mai előadók folyton táncolnak meg énekelnek a szerelemről, közbe meg... :))) De arra gondolok hogy a nők nem tudnak annyira könnyedek lenni sokszor, vagyis az egyszerűbb poénokat érteni.

De örülök hogy van itt olyan is aki érti a poént!

itt van egy linkje ennek a csodaszámnak:

http://www.youtube.com/watch?v=6JVFpT2rlZw

2011. júl. 16. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, nekem is leesett, hogy ezzel kigúnyolják a sok nő által oly' nagyra tartott nyálas szövegeket.:D

S bár én XX kromoszómás létemre rühellem a csöpögős (sőt ömlős) dumát, ez nem kifejezetten az a 'jaj-de-vicces-kiröhögöm-a-komplett-bélrendszeremet' kategória nálam. Elismerem, hogy élethű és ironikus az ábrázolás, jópofának is tartom, de ennyi. Ez nem teljesen humor, csak félig-meddig.:D

2011. júl. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!