Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mégis hogyan lehetne?

Mégis hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy születésem óta nem látok az egyik szememre amiért nem tudom elfogadni magam.Félénk nehezen ismerkedös zárkozott tipus vagyok.Nem tartom magam jo pasinak sem,ha lányok közt vagyok kisfiunak érzem magam..Sokan azt tanácsolják hogy fogadd el önmagad,DE HOGYAN? Nem tartom magam teljes értékű embernek.. kort és nemet is

Ehhez a kérdésemhez kapcsolodik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. júl. 15. 22:23
 1/2 anonim válasza:
Nos barátom ezt az előnyödre tudod fordítani, mégpedig aképpen, hogy azt kamuzod valami verekedésben történt. A nők szeretik az olyan sebesüléseket.
2011. júl. 15. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne parázz már ezen.. nézd mennyi választ kaptál az előző kérdésedre is.. istenem :/
2011. júl. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!