Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én bizony azt látom, hogy a férfiak csak erősnek látszanak, de nem azok. Persze valahol el kell kezdeni. Nagy izomzat, adott helyzetben erős hang, karakánság. De vajon mitől fordul mindez az ellenkezőjébe, ha egy adott érzésről kell beszélni? Érzésekről. Mi történik ilyenkor egy pasiban? Miért félnek a férfiak kimondani az érzéseiket? Azt hiszik, attól gyengébbek lesznek?
2011. júl. 15. 00:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ez egy nagyon jó kérdés.. Én is kíváncsi vagyok rá. Egyébként tényleg így van.. csak a szájuk nagy :)
2011. júl. 15. 00:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is pasi vagyok, csak egy csajnak ez volt ki írva egy közösségi oldalon:) és engem is megfogott a kérdés...:)
2011. júl. 15. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, de nem így van?? :D
2011. júl. 15. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
önbecsülés? mi lesz akkor ha nem tudom késöbb megd*ni???
2011. júl. 15. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert azt gondolom, hogy attól gyengének, sebezhetőnek látszom. Egy férfi erős, neki kell "megvédeni" a nőt, tehát nem sírhat a titanicon :D

19/F

2011. júl. 15. 01:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek semmit, nem gondolok ilyenekre hogy milyennek látszom. Azt csinálom amit akarok. Én el szoktam mondani az érzéseimet...de elég bután hangzik, ilyen dolgokról nem tudok valamiért beszélni, leírni sokkal könnyebben letudom, de szavakba önteni valamiért nehéz.
2011. júl. 15. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
ez azért van,mert ez az elb.szott társadalom elhiteti a férfiakkal,már kiskoruktól kezdve,hogy csak akkor érnek valamit,ha mindig győznek mások felett,erősnek mutatják magukat,nem sírnak,nem mutatják ki az érzéseiket.ha egy férfi kimutatja az érzelmeit,akkor sebezhetővé válik más férfiak előtt.így ezzel a szereppel azonosulnak,mert nincs egészséges követendő példa.
2011. júl. 16. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én szeretem megismerni a férfiak érzékenyebbik oldalát. Mert azért szerintem ők is emberek és érző lények..és az utolsónak igaza van sok mindenben!:D

Azt viszont nem szeretem, ha sehogy sem akarja megbeszélni velem a problémáját inkább magába fojtja, vagy nem akar sírni pedig akkor legszívesebben bőgne valami miatt.

Nem azt mondom, hogy mindig sírni kell. Én sem sírok minden miatt, pedig lány vagyok. Csak akkor, ha már végképp elszakad a cérna valami miatt. Utoljára talán fél éve sírtam.

De az, hogy a férfiak mindig az erősebbik oldalát mutatják, az nekem furcsa. Ezért gondolom úgy, hogy azok akik az erősebb oldalukat mutatják azok belül nagyon érzékenyek. Lehet rosszul gondolom ezt, de inkább mutassa ki az érzéseit, mint azt, hogy egy kőszikla legyen.

Akinek nincsenek érzései. Az nekem túl merev.

2011. júl. 18. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!