Boldog vagy?

Figyelt kérdés
Miért?
2011. júl. 14. 01:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jah 14 vagyok :(
2011. júl. 16. 05:26
 12/18 A kérdező kommentje:

részvétem:(

ésköszi a válaszokat:)

2011. júl. 16. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Köszike :D
2011. júl. 16. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Én sem, de a lényeg hogy mások azt lássák, hogy az vagyok. Miért? - Miért lennék?? Néha az vagyok de az is elmúlik. :S
2011. júl. 17. 11:16
 15/18 anonim ***** válasza:

nem!

hogy miért?mert kitűztem magam elé a jövőmmel kapcsolatos célokat, néha úgy érzem hogy sikerülne, de nem teszek érte semmit!tudom hogy valamit tenni kéne de nem, egyszerűen nem megy!és ebben élek nap, mint nap és félek hogy egyszer csak arra ébredek, hogy elhaladt felettem az élet és egész hátralévő életemben bánni fogom amiért nem tettem semmit...(ideje változtatnom)

2011. júl. 17. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.Hogy miért? mert nem tudok jelenlegi álláspontomon semmit tenni azért, hogy boldog legyek. Tehetetlen vagyok, és ez a legrosszabb. 16 éves vagyok, még tanulóköteles, és munkát nem végezhető. Itthon kell rohadjak, olyanokkal akik nem kívánatos személyek részemről + családommal nem állok valami szeripuszi viszonyban. Tehát sok év kell még ahhoz, hogy önmagam ura legyek,és ez szar.

L

2011. júl. 18. 16:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen.

Ahányszor arra gondolok, hogy szar az élet, mindig eszembe jut, hogy lehetne szarabb is, és van akinek tényleg szarabb. Amúgy van családom, vannak barátaim, céljaim, lehetőségeim, képességeim, ... Kell ennél több?

2011. júl. 20. 22:42
 18/18 anonim ***** válasza:
22:42 Na, végre, egy optimista ember! :)
2011. júl. 21. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!