Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Alábecsülném-e a jó oldalt?

Alábecsülném-e a jó oldalt?

Figyelt kérdés
Segítségért kiáltottam, bezárkóztam, elvesztettem a reményt, meghaltam és csak az üresség maradt. Nincs következő lépés, túl gyorsan telnek a percek. A változás a lehetetlenség, elérhetetlen küszöbén van. Telnek a percek és kihal belőlem minden jó. Utam, a vég felé visz, hol nincs rossz, nincs jó, eltűnnek, csakúgy, mint az idő mögöttem. Nem gyűlölök, nem szeretek, csak az üresség marad, nem tudok megváltozni, nincs kit szeressek, nincs kit gyűlöljek, nincs ki szeressen, nincs ki gyűlöljön, nincs semmi, csak a szélsőséges végzet. Az egyetlen ésszerű ötlet, kiülni egy nagy térre, és ha kell egy életen át várni a számomra nyilvánvalóan, nem létező csodára. Nem akarok meghalni, nem akarok élni. Lábam előtt mély szakadék, a hátam mögött, mély szakadék, azt hiszem már nem menekülök, vagy a szakadék, vagy elborít a tűz, lelkem térdre borul,de(ott van a híd).
2011. júl. 14. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát barátom... te aztán szarul látod a helyzetet. Mert igenis igaz: "Az élet, olyan szép..."
2011. júl. 14. 00:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindig mikor azt hiszem nem lehet mélyebb, még mélyebb lesz. Ha azt hiszem jutottam valamire, rájövök, hogy egyáltalán nem. Újra és újra összeomlik minden amit megpróbálok építeni, de most már még csak nem is érdekel...Ismétlem, nem érdekel. Volt, hogy érdekelt, de csak rosszabb lett, a sorozatos kudarcoktól. Nem "elköszönök az élettől", éppen az ellenkezőjét csinálnám, csak már semmi nem hoz lázba. Kialudt a tűz bennem, ami szénné égetett minden akadályt, és halváÁáÁány lila gőzöm sincs, hogy hogy lobbanthatnám lángra. Talán korai elárulni, mert valószínűleg csak le leszek szólva, de 16/f vagyok. Mind az edzésben, mind a tanulásban, a Legjobb voltam, tényleg a legjobb, edzésben, legalábbis a leggyorsabban fejlődő(harcművészet), mert mindig a legjobbat nyújtottam. Jó ismerősökkel, el tudok beszélgetni, bulizni, de eltűnt a motiváció, és már nem tesz boldoggá, és NEM tudom visszahozni. Becsukom a szemem, és elragad egy zúgó sötétség, ami azt üvölti, ne tégy semmi jót, nem örülj semminek, nincs minek, dögölj meg szépen csöndben...Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy alábecsülöm, mert ez az állapot elkerülhető lett volna. Habár a saját döntéseim juttattak ide, azért beleszólt a külvilág is. A legrosszabb része, hogy én is tettem rosszat másokkal...olyanokkal, akiket szerettem, olyanokkal akit szerettem...Előre szóltam, hogy baj van és nem jó, de fontosabb dolguk volt, én depressziós lettem, szóltam, hogy elkéstetek a törődéssel, most pedig aggódnak. A szeretetről, egy külön témát lehetne nyitni, aminek a végén bebizonyítanám, hogy se ki, se be nem jut szeretet. Nem akarom feladni, tényleg nem...Szerveztem programot, ahol jól el leszek, próbálom erőltetni az edzést, ha jön a suli, akkor pedig tanulni fogok, hátha a jövőben kifizetődik, a gond, hogy közel sem megy teljes gőzzel, emiatt pedig értelmét veszti az egész. Talán, egyenlőre ennyi lenne, ja és bogyókat, nem akarok szedni, pont.
2011. júl. 14. 00:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Most értettem meg ezeket a számokat. Felnőtteknek nem kell megijedni, 81-es zene, magyar( DINAMIT ;) ).

http://www.youtube.com/watch?v=TEvWd5XLfbs

http://www.youtube.com/watch?v=9PF2fsr2CT4&feature=related

Nem tudom, hogy milyennek tűnik az írás, de teljesen magam alatt vagyok, és nem tulajdonítanám, annak, hogy 16 éves vagyok...

2011. júl. 14. 00:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Gyöngyfényű hűs patak

lemossa arcodat

és ha onnan majd visszatérsz

egy új útra megtisztulva érsz.

Ilyenkor érzem a belső jót, amit ezerrel pusztítok, de nem adja meg magát...és már megint ki a depresszióból ebben a percben, de egy percet sem tudok igazán élvezni, anélkül, hogy ne gondolnék arra, úgyis visszazuhanok.

Nem hiszem el, hogy jól gondolkozom, mert egyrészt túl fiatal vagyok hozzá, másrészt nem érzem tőle jól magam.

Véleményeket szeretnék, lehetőleg nem csak úgy odavetetteket.

2011. júl. 14. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Hm. Szépen fogalmazol, írhatnál verseket, esetleg kisebb novellákat, jól használod a szavakat, meg tudod fogni a lényeget. Segítséget viszont nem tudok adni, mivel még magamon sem segítettem, nekem is hasonló a problémám, már 2 éve.
2011. júl. 14. 15:11
 6/8 anonim válasza:
tökfölösleges ezen rágódnod. ha vagy már 18 akkor add el ezeket a szövegeidet és ismert leszel. nem kell beképzeltnek lenned, vagy stb., de legalább csinálsz valamit.
2011. júl. 14. 23:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Tanulj azért, hogy mikor tudni fogod mit tegyél, ne a számláiddal keljen foglalkoznod. Eddz, hogy egészséges és jó-közérzetű legyél, emberek között, pedig engedd el magad, ne foglalkozz azzal, hogy hülyeséget mondtál-e, ne görcsölj, de hallgasd meg a mások mondanivalóját, hagyd, hogy élvezd a beszélgetést. Mindnyájunknak szüksége van társaságra, kapcsolatra, hogy legyen kivel megosztani életünk. Szeressünk azért, mert jót teszünk vele, magunkkal és azzal is akit szeretünk! A legszebb része, hogy vissza kapjuk. Légy önzetlen és segítőkész! Nem baj, ha nem hajtasz a lehető legkeményebben, mert még egy apró lépés is előre visz. Volt egy két kérdésem, ahol próbáltam leírni a már elmúlt problémáimat, olyan volt, mint egy online pszichológia. Egyre közelebb kerültem a megoldáshoz, míg végül egy eseménysorozat hatására megtaláltam az igazságot, az értelmét az életnek. Ami nem öl meg az megerősít, nincsenek véletlenek. Az utóbbi két állítás juttatott a következő szintre.

Magunkért felelünk, akármennyi külső inger is ér minket. Amint meg tudjuk, mit is kéne tennünk napjainkban, elkezdhetjük élvezni azokat.

A kérdés, hogy milyen hamar értjük meg ezt.

2011. júl. 14. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó lépés, az ideiglenesen gondtalan fejlődéshez, az emberek bizalmának visszanyerése, és a megpróbáltatások teljes erőbedobással történő leküzdése. Beszéltem egy emberrel, aki azt mondta, hogy megleltem a helyes utat, a neheze már meg van.
2011. júl. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!