Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a hobbid? (kérdésed túl. )

Mi a hobbid? (kérdésed túl. )

Figyelt kérdés

A nyaram tök unalmasan telik... Hobbim sincs. Eddig csak tanultam, meg gépeztem, és TV-ztem, de most, hogy vége a sulinak (már jó rég vége van) szeretnék értelmes dolgot csinálni.

Neked mi a hobbid? Vagy tudnál nekem dolgokat mondani, amit ki kéne próbálnom, hogy ne unatkozzak ennyire? :D

Köszi

13/L

2011. júl. 12. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Gitározás, úszás (bár ez az utóbbi 1-2 nyáron elmaradt...), TV-zés, számítógépen szoktam játszani néha egy-egy játékot, néha ki szoktam menni barátokkal. :) Ezekmellett elmegyek táborokba, ahol mindig jó a hangulat és jól telik! :D Idén pedig még dolgozok is, amolyan nyárimunka. xD

Szerintem biztos te is találsz valamit, amivel le tudod foglalni magad és tetszik. :) Próbálj ki olyan dolgokat, amikre kíváncsi vagy/úgy gondolod, hogy tetszeni fog... és ha tényleg tetszik, akkor máris akadt egy hobbid. :)) Lehet még új barátaid is lesznek, hiszen a barátoknak általában közös az érdeklődési köreiknek egy része... :P

Amúgy merrefele laksz? :P

17/F

2011. júl. 12. 14:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Budapest.

Köszi. Eddig azt hittem, hogy ismerem magam, de mostanába új tulajdonságaim vannak, ezért már elbizonytalanodtam, és ami eddig tetszett az most már nem. Ezért azt se tudom, hogy mi az ami tetszene... Így kicsit nehéz. :S

2011. júl. 12. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Rádiózás.

Ez nem mindennapi - és egy "kicsit" költséges - hobby.

Na nem a műsorszóró rádiózásról beszélek, hanem arról, amelyikhez van köze a rádiótávírászatnak.

A legnehezebb a technikai háttér megteremtése, - mert sokba kerül.

Nem árt, ha "szív magába" az ember egy kis rádióelektronikai ismeretet is, de lehet létezni ezek nélkül is, csak körülményesebben.

Ha ezt sikerült előteremtenie az ember lányának - esetünkben, - akkor meg tudsz tanulni egy idegennyelvet, - mondjuk az angolt.

Meg tudod tanulni a betűzéseket, a morse-abc-t (távírójeleket).

Ez nagyon sok, amit meg tenni a hobby-ért, de a végeredmény, az ezt követő élmények mindenért kárpótolnak.

Az öröm, a felismerés, az új emberek megismerése, az élmény,... :)

2011. júl. 13. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Segíts anyukádnak, takarítani, mosogatni, főzni.

16/L

2011. júl. 15. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsóval teljes mértékben egyetértek..

de inkább ne másoktól kérj tanácsot, hanem gondolkodj. Én is így voltam vele eddig, de aztán rájöttem, hogyha a barátaimmal vagyok, nagyon gyorsan elrepül az idő :D

2011. júl. 15. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A házimunkába besegíthetsz, de megtanulhatnál lovagolni. Azzal kapcsolatot teremtesz egy érző lénnyel, és ügyesedsz.
2011. júl. 16. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Most kaptam szülinapomra görkorit és azt tanulom mostanában :)
2011. júl. 16. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok: Görkorizhatsz, rollerozhatsz, bicajozhatsz, gördeszkázhatsz.
2011. júl. 16. 16:36
 9/10 anonim válasza:

gyere segíts bébiszitterkedni :)

nem unatkoznál 16 hónapos kislányom mellett !!

2011. júl. 16. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Rajzolás netezés bulizás sörözés:D alwás zene halgatás...ennyi elég meritettl ötletet?:)
2011. júl. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!