Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek ha megölnék a...

Mit tennétek ha megölnék a barátaitokak?

Figyelt kérdés
A kérdés adott
2011. júl. 8. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
felmennék a fuckyeah.hu-ra, hogy jobb kedvem legyen
2011. júl. 8. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnám vagy kiderülne ki volt gondolkodás nélkül megkeresném és csinálnék vele mindent ami eszembejut. Az ideg miatt ami bennem lenne senki nem tudna megakadályozni.
2011. júl. 8. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Uccsó dettó
2011. júl. 8. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
És emiatt mehetnétek a csillagba egy életre.
2011. júl. 8. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmit. Otthon ülnék a seggemen és gyászolnék.

Valószínűleg a rendőrök, nyomozók, ügynökök sem tudják ki a tettes, de ÉN tudnám és az otthoni vajazó késsel rontanék rá. És igaz megölte az összes jó erőben lévő barátomat, de én a 158 centimmel és 58 kilómmal leteperném a földre és trapista sajtot csinálnék belőle.

Igen valószínűleg így lenne. És utána ezüst liliom kitüntetést is kapnék az államtól. Sőt több milliós kártérítést is az elszenvedett halmozott lelki sérelmekért.

2011. júl. 9. 02:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elbeszélgetnék a gyilkossal. Megkérdezném tőle, miért tette. Megpróbálnám megérteni. És megvárnám, míg megbánja. Ha értem, miért tette, és ha látom, hogy megbánta, meg tudnék neki bocsátani.

Hihetetlennek hangzik, de szerintem én ezt tenném. Igen, vannak barátaim, akik nagyon fontosak nekem (még a családomnál is fontosabbak), de az indulatoknak nincs értelme.

Ha kést ragadnék és "különös kegyetlenséggel megölném", nem lennék én sem jobb, mint ő.

És még valami: mindennek oka van. Meg kell ismerni és meg kell érteni ezt az okot. És meg kell tudni bocsátani.

2011. júl. 10. 00:09
 7/8 A kérdező kommentje:
ÉN felgyujtanám lángolva küldeném be a csáládjàhoz és széles mosollyal nyírnàm ki őket is majd mikor már mindegy mert úgyis elkapnak megkeresek mundenkit akik ártottak nekem azokat is megölöm majd ki az utcára azt lőnék akit tudok bizva abban hogy valaki majd megöl
2011. júl. 10. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Milyen kár.

"majd ki az utcára azt lőnék akit tudok"

És megölnéd néhány ember barátait is. És akkor nem lelőnének, hanem felgyújtanának, lángolva küldenének be a családodhoz, és széles mosollyal kinyírnák őket is.

Az indulat meggondolatlan. Ha már ragaszkodsz hozzá, végy revansot a gyilkoson, de a családját, valamint ártatlan idegeneket ne bánts!

(Remélem, egyébként nem gondoltad komolyan.)

2011. júl. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!