Milyen embereket utáltok?
Hát akik az egekig elvannak szálva maguktól azokat kinem álhatom!!!!
Jah meg akik direktbe keresztbe tesznek a másiknak és ő pedig egy jót nevessen rajta jártam már így és azt az embert a mai napig kinem állhatom!!!
-A beképzelt ribancokat
-Akik folyton hazudnak
-Az "átlagos" jellemvonásokkal rendelkező cigányokat...
1.Az okoskodókat, akik alapból hülyék, mint a segg.
3. álszent stréber szűzk.rvákat
4. kőbunkó, kopasz, kigyúrt tahókat
Igazából nem utálok senkit, de ami nagyon kiborit, az az, ha valaki:
-cigányul viselkedik
-zsidó értékrenddel nézi a világot és aszerint gondolkodik
Húú.. Azokat, akik minden pillanatban produkálják magukat, és meg vannak győződve róla, hogy ők "pörfikt"-ek. Áhh, több ilyen kollégával is megvert a sors, komoly fóbiám alakult ki velük szemben. Ha telefonálnak is, jönnek-mennek, közben odajön az asztalomhoz, reflexszerűen matat valamit rajta, majd tovább billeg. Látszik rajtuk, hogy gyönyörködnek benne, hogy milyen menőn jött be az ajtón, és milyen szuperül tud leülni egy székre. 2 mp-enként feltesz valakinek valamilyen kérdést, majd a válasz kellős közepén egy másvalakinek egy másik kérdést. Megpusztulna, ha úgy kéne üljön a munkahelyén, hogy 30 percig senkinek se tűnjön fel.
Jesszus, most, hogy válaszoltam tűnt fel, hogy mennyire be vagyok rágva az ilyenre..:))) Ha így haladok, egyszer elpattan a cérnám és leverem egy székkel...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!