Mi volt az életedben a legnagyobb testi és a legnagyobb lelki fájdalom?
ez tök jo kérdés.
lelki: mikor láttam apukámat sirni miattam,mert átbasztam és óriásit csalodtam benne
testi: mikor altatás nélkül mütötték a szemem
lelki:mikor 20 évesen elvesztettem édesanyámat!
testi:gyomortükrözés
lelki: mikor bevallottam 2,5 év után a pszichológusomnak, hogy apám rendszeresen molesztált, majd anyámnak elmondták, s ő azt mondta, hogy hazudok
testi: hasmenésből eredően annyira fájt a hasam, hogy elájultam
lelki: Anyám halála
testi:plasztikai mütét utáni lábadozás
Testi: második gyermekem születése
Lelki: ahogy anyám viselkedett velem kiskoromban,és kamaszkoromban, szinte minden nap ütött vert, előfordult, hogy véresre, véraláfutásosra, a hajamból a kezében maradt egy csomó, stb. ( mai napig sem érdeklem, bár megütni már nem tud) Persze ez testileg is fájt, de az elhanyagolható a lelkihez képest, amit évekig éreztem. Miatta menekültem 18 évesen egy kapcsolatba, ahol szintén sokat gyötört az illető testileg- lelkileg, s amiből 4 év után mertem kilépni. Mindezek mellé az apám születésem óta nem törődik velem, utoljára óvodás koromban láttam. Dióhéjban ennyi...
Testi:Mikor karamboloztunk a szüleimmel 1 személygépkocsival és 1 teherautóval
Lelki:Mikor elveszítettem autóbalesetben az édesanyámat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!