Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan barát, akit mások nem...

Olyan barát, akit mások nem szeretnek. Baj?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagyon barátaim.. de van egy lány, akit mindenki utál és szivatják.. ha én együtt lógok vele engem is utálni fognak? Nagyon jól esik, hogy végre van egy barátféleségem, de nem szeretném, hogy mások kiszúrjanak velem.. Vagy ez nem attól függ? Mert igen, az a csaj tud idegesítő lenni(én is sokszor a frászt kaptam tőle a stílusa miatt :( de nincs más, és hasonlít az ízlésünk :)), és azért mert nem egy szépség, plázapcsa nem szeretni...

Szóval, nekem iszonyat rosszul esne, ha emiatt utálnának, eddig semmi baja nem volt velem senkinek, csupán nem tudtam barátságot kialakítani. Buta kérdés, de kérlek szépen, nem nagyon tudom, mégis hogyan kell barátkozni :S

13 éves és lány vagyok.

2011. júl. 2. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:

"Buta kérdés" Hát igen, de érthető 13 éves kislány vagy még ;)

Szóval. Ha tényleg annyira megkedvelsz valakit, akkor nyugodtan sz@rd le a többi embert, és barátkozz vele, de mivel te is írtad, hogy téged is idegesít a csaj, így hosszú távon úgy se működne.

"nem nagyon tudom, mégis hogyan kell barátkozni"

Egyszerű pedig, csak bátorság kell hozzá. Odamész valaki/kikhez és elkezdesz velük beszélni. Mondjuk elmondod, hogy mennyire gyökér az xy tanár (ezzel mindig egyetértenek a diákok). Utána felhozol másik témát, vagy valaki más, és ahhoz szólsz hozzá. Ha már beszéltetek egy jót, később már odamehetsz hozzájuk, nem küldenek el stb..

2011. júl. 3. 00:16
 2/7 anonim válasza:
Azt mondod, hogy jól esik, hogy van barátféleséged.. Gondolj már bele :) Ha ő látott benned annyit, hogy szóba álljon veled, (mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy nincs sok barátod) akkor tarts ki mellette, mert ő igaz barát lesz, akire mindig számíthatsz. Vagy te is azok közé akarsz tartozni, akik lenézik a stílusa miatt?
2011. júl. 3. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves lány vagyok,és egy ideig nekem is hasonló volt a helyzetem:) Én azt csináltam,hogy kiálltam mellette,érveket mondtam mellette.És mostanra már a társaságunk tagja,mert megbátorítottam a többiekkel kapcsolatban és mindenki bírja.
2011. júl. 3. 01:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Szintén 13 vagyok, és ha csak haver (tehát bírod, de nem olyan, hogy tüzön vizen átmennél érte), akkor hagyd...

Barátkozáshoz:

Ha szóba állsz valakivel, NE TAPADJ RÁ! Mert utálni fognak, és egy nyomulós picsnak tartanak. :S

2011. júl. 3. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgyértem, hogy idegesített, hogy pl. a beszédstílusával. Elég lassan és nyávogóaan tud artikulálni, meg szeret kötözködni. Szerintem a többieknek is ez a baja vele, nos végülis minden ember meg tud változni :D És ugyanaz érdekli őt mint engem nagyjából, szóval nem dobnám el a barátságát, de biztos vagyok benne, ha engem is úgy bántanának akár lelkileg nagyon rosszul esne.. De most ez inkább nem is érdekel, boldog vagyok, hogy nem érzem magam most olyan egyedül :)
2011. júl. 3. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz másokkal, örülj neki, hogy sikerült egy barátot találnod :)
2011. júl. 3. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is ez a helyzet.Az osztályomban van egy lány,aki kb. 2 éve jött újként az osztályba és az osztály "menői" elkezdték cikizni (a semmiért).Ezt át vette nagyjából az egész osztály.Mármint nem nagyon barátkoztak vele,levegőnek nézték,ilyesmik.Nekem akkor volt egy nagyon jó barátnőm az osztályból,de egy idő után eléggé eltávolodtunk egymástól és elkezdtem beszélgetni ezzel a "kirekesztett" lánnyal.Egyre több időt töltöttünk együtt,jóban lettünk és kiderült,hogy tök jófej,a sulin kívül sok barátja van (jó,elismerem,neki is vannak fura dolgai).Nekem sincs sok barátom az osztályból (meg úgy egyáltalán),de egyedül ő az,akivel megtaláltam a közös hangot.Most mellette ülök a suliban,ugyanazokra a faktokra járunk és jól el vagyunk.Modjuk még szokták szekálni őt a többiek,de már nem annyira.Engem meg sosem csúfoltak azért,mert vele barátkoztam. 17/L

2011. júl. 3. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!