Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?!...

Miért nincsenek barátaim?! öngyilkos leszek!

Figyelt kérdés
Sose voltam az a barátkozós típus.Én inkább megvagyok egyedül nem szeretem a társaságot.Más korosztállyal elvagyok de a sajátomét utálom.Volt 3 évig 4 "barátnőm" akik közül hárommal össze vesztem egy miatt mert inkább vele barátkoztam.De most hogy elkerültünk gimibe teljesen megváltozott ez az egy is.Nagyon bunkó velem.Elinte még ő is utálta ezt a három lányt de már nem.Most olvastam facebook-on hogy vasárnap együtt elmennek valahova.Ezzel az egy "barátnőmmel nyár kezdete őta nem beszélek mert már az elején is fura volt.Teljesen megváltozott és én így nem akarok barátkozni.És az a legviccesebb hogy MIATTA vesztem össze többiekkel most mégis ő találkozgat velük.Ez olyan rosszul esik teljesen egyedül vagyok.Itthon gubbasztok egész nyárom egyedül.Most már csak a megasztár van nekem azzal szeretnék idén befutni.Szerintetek ha sikerül akkor több barátom lesz máshogy néznek majd az emberek?Ugye megváltozik minden??? Nagyon félek a jövő évtől.Ha nem sikerül a megasztár szerintem öngyilkos leszek mert nem szeretnék még egy évet leszenvedni.Volt hogy sírva mentem suliba mert nem akartam ott lenni.Segítsetek!!
2011. jún. 29. 20:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem tudom miért nincsenek barátaid, a magyarázat sem ad rá választ, de úgy látom nem is ez a valódi kérdés itt.

inkább az a bajod hogy nincsenek barátaid.

szerintem nem érdemes öngyilkosnak lenni ezért, mert sok esélyed van még barátokat találni, és nem érdemes a megasztártól sem barátokat remélni (sőt, általában a híres embereket több érdekember mint barát veszi körül).

szerintem csak egyszerűen ismerkedj emberekkel akár neten vagy más helyeken ahová járni szoktál.

én is szívesen beszélgetek veled, írhatsz privátot, de nem ígérek barátkozást

20:26

vagy épen kiröhögnek és mutogatnak mint majmot a cirkuszban. lásd pákó, kiszeltünde, bikicsunáj.

20:57

igen, még ha tökéletes a fellépő, akkor is fogja valaki utálni, már csak irigységből is.

21:03

én szívesen beszélgetek veled, ha megkeresel privátban

azért érzed értéktelennek magad mert nincs senki sem aki értékeljen

21:14

nem érted. a barátságnak semmi köze a hírnévhez. a barátok akkor is megkeresnek ha nem vagy gazdag és híres. az érdekemberek akkor keresnek meg amikor azzá válsz.

pont az ellenkezőjét fogod elérni vele mint amit akarsz. egy barátság nem is alapulhat ez énektudásod tiszteletén, a barátság a közös programokban és a törődésen alapszik, akármit építesz fel a "hírnevedből", illúzió lesz!

ajánlom neked például a régi feketefehér "meseautó" filmet, hogy érthetőbb legyen, de attól tartok "túl fiatal vagy még ehhez" hogy megértsd a különbséget. nem mindenki akar neked jót, vagy a barátod, aki foglalkozik veled.

22:30

szerintem is ez a megoldás, bár nem igazán értek az szappanoperába illő veszekedésekhez, de a bajos emberekkel jobb megszakítani a kapcsolatot és újak után nézni. azért van a net hogy kitáruljon előtted a világ. ha ezen az oldalon vagy máshol megismersz embereket, akkor tiszta lappal tudtok kezdeni valamit, és lehet sokkal jobb lesz mint a régi barátaid esetében.

csak arra kell vigyázni, ha találkozol valakivel, hogy ne legyetek egyedül. akár elhívhatod a barátnőd is, apudat, vagy nagy tömegben találkozzatok először, de ismeretlenekben nem szabad teljesen megbízni.

de ettől függetlenül nincs tele perverz sorozatgyilkosokkal az internet, olyan emberek járnak ide, mint te vagy akiket az utcán látsz.

22:56

a barátság nem attól függ hányszor köszöntenek fel, hanem hogy hányszor vannak ott amikor szükség van rájuk.

23:02

ha írsz egy privátot én beszélgetek veled, de nem ígérek barátkozást

23:04

szerintem sincs értelme megjátszani hogy de nagyok vagyunk, de a pasizásnak semmi köze ehhez a kérdéshez szerintem. barátokat keres.

2011. jún. 30. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
23:04 azért írtam neki a pasit, meg a s*ggdugaszt hogy kicsit felpiszkáljam, és erőre kapjon :))) de lehet hogy már öngyilkos lett
2011. jún. 30. 11:37
 13/16 A kérdező kommentje:
hát ettől aztán erőre lehet kapni...ha leseggdugaszoznak
2011. jún. 30. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:

09:36vagyok

és mire jutottál kérdező? hol fogsz ismerkedni?

2011. jún. 30. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Jaj, nem vagy seggdugasz, csak elkeseredett. Én is voltam ilyen. Volt, hogy gyomorgörccsel mentem suliba, volt, hogy suli után 3-4 órát vártam egy későbbi busszal, hogy ne kelljen a korombeliekkel utaznom. De aztán szerencsére "meggyógyultam", de ezt nagyon kell akarni. Járj el ismerkedni, koncertekre, különféle programokra, szakkörökre, vagy akár valamit dolgozni, pl a kapálás is jól összehozza az embereket. Meg kell látni a lehetőséget.
2011. júl. 1. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:

nyugodj meg.

egyébként,attól hogy a megasztárba mész,nem fognak jobban szeretni,tisztelni,vagy figyelni rád...

és ha beégsz,akkor nem hogy megkedvelnek , csak állandóan röhögnek rajtad. a 4lányt felejtsd el!!!

próbálj,másokkal haverkodni...

öngyilkos ne legyél!

találj,valamit ami leköt. pl:rajz,festés vagy akármi.

majd évek múltán nevetni fogsz ezen,és boldog,teljes életet élsz.(lehetőleg)

2011. júl. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!