Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy ugyanazok...

Miért van az, hogy ugyanazok az emberek, akik. (? )

Figyelt kérdés

-A tolerancia és a szabadság bajnokainak nevezik magukat, az elsők között kötnek bele és közösítenek ki egy vallásos embert, vagy egy mentális beteget.

-Európában hangoztatják a nők egyenlőségét, az arab világban a nők elnyomását "kultúrális tulajdonságnak" nevezik.

-A nácik mészárlásaitól szörnyülködnek(jogosan), amikor a zsidók csinálják ugyanezt kicsiben azt helyeslik.

-ha külföldön találnak ki valami új dolgot, bezzegelnek meg hogy a magyarok ebben is milyen lemaradottak, DE ha a magyarok találják ki ugyanazt akkor már mi vagyunk a nagy különcek meg okoskodók meg nem is jó semmire az az újítás.

- a melegeknek minden jogot elismernének, az átlagembert kiröhögik, ha házasodni akar meg sok gyereket. De ugyanezek a homoszexualitáson kívüli más betegséggel küszködőket, pl. kancsalokat, bőrbetegeket szintén kiröhögik és kiközösítik.

2011. jún. 29. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartja a mondás teljesen jogosan.
2011. jún. 29. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok amiket csak el kell fogadni.

Ez olyan mint az anti rasszista nap.

Egyszerűen nincs értelme ezen gondolkodni. Vannak rasszisták, vannak vallásos emberek, vannak számkivetettek.

Nem az "elítélem" szó a helyes erre, de most nem jutott szebb és kifejezőbb szó az eszembe. Szóval elítélem az arabokat és a zsidókat mert az igazán vallásosak elnyomják a nőket és undorító amiket "gyakorolnak" Az iszlám vallást egy az egybe elítélem mert az nem járja, hogy ha a gyerek 12 éves kora előtt hal meg (gyilkosságban) akkor a gyilkos a mennybe kerül. Ezért robbantgatják az iskolabuszokat.

Elítélem a Kereszténységet mert egy vakbuzgó hit, ami ugyan úgy rengeteg embert öl.

Valamilyen szinten elítélem a nácikat, mert olyan emberekkel erőszakoskodnak és utálnak akik nem tehetnek róla. ÉS itt nem a faji hova tartozásra értem hanem arra, hogy egész életében tisztességben élt. Elítélem Amerikát elítélem Európát. Amerikát még a négerek lincselése miatt, Európát pedig azért mert ellehetetlenítik a nők életét. Szabadságot kapnak csak éppen bármit is tesznek elítélik őket miatta. A melegeket végképp elítélem.

Szóval vagyok én aki mindent elítél, és vagy te aki pedig csak áll és néz szeret és béke a köbön.

Ez a normális.

Van egy szép mondás: "Igazság nincs a Földön" és ezt én is így érzem.

2011. jún. 29. 11:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Én viszont pont az igazságot keresem, nem jószívűségből, csak mert úgy tartom helyesnek.

Márpedig az nem helyes, hogy egyes csoportok kisajátítanak egy eszmét és az emberiség ellen használják fel.

Példának a kereszténység, ami kezdetekben a világ egyik legbékésebb vallása volt, majd a nevében háborúztak és nyomták el a köznépet olyan emberek, akik kereszténység nélkül is ezt tették volna. Most pedig lám, mindent a vallás számlájára írnak.

De ott van pl a zene is. Néhány pénzes sertés kisajátította a médiát, és ma már csak egy féle zenét lehet hallani a rádiókban, tévékben, reklámokban mindenhol, gépzenére ócska popénekesek kizárólag szerelemről, azon belül is inkább csak futó kapcsolatokról meg szakításról énekelnek.

Na meg ott van a kétszínűség amit a kérdésben leírtam. Hol van az őszinteség? Ennyire buták vagyunk?

2011. jún. 29. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:

ez egy ilyen világ

az álszentség kifizetődő,az intelligencia jobb fegyver mint a kard és a puska.

2011. jún. 29. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE&feature=player_em..

A kereszténység a kezdetektől fogva elátkozott egy vallás.

Szerintem ami igazi vallás az a pogányság. Minden közös és a bálványok nem személyek, hanem Föld anya és Föld apa van az isteneik a tűz a víz a levegő a nap és a föld. Rendben van nomádok voltak, de könyörgöm abban az időben ez talán még elfogadható volt. Egy enyhe megreformálással a pogányság egy fantasztikus vallássá nőtte volna ki magát. De ugye a keresztények és a zsidók kiölték, elpusztították. Nem véletlenül, mert ez volt az igazi vallás nem pedig a két emberek által kreált politikai szervezet.

Van egy monda, Turáni átok néven.. Én hiszek benne és az országunkra nézve az állapotok, a viselkedések mind ezt be is bizonyítják.

2011. jún. 29. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

13:55vagyok

mi ez a divatsátánizmus? hogy jön ide a kereszténység meg a turáni átok meg az arabok?

az ugye teljesen mellékes hogy a nagyszerű pogányság néha emberáldozatokat mutat be az isteneknek.

meg az is mellékes hogy az iszlám szabadította meg sok rossz szokásától a pogány arabokat, például a lánygyerekek élve eltemetése...

az is véletlen, hogy a 20. században a nőknek sok országban még nem volt szavazati joguk sem, meg hogy a szabad amerikában 200 éve még rabszolgák voltak a feketék, meg hogy a nácik, komcsik mind európaiak voltak, de az arabok meg a muszlimok az ördögök, ők elnyomnak mindenkit és mindegyik terrorista. aki atombombát dobál meg 100millió "kulákot" kiirt az nem álszent, nem elátkozott, nem vakbuzgó...

ez egy ilyen beteg világ, egyszerűbb belemagyarázni hogy mer zsidó meg kőműves meg keresztény, közben te sem vagy jobb egy fokkal sem...

az emberi gyarlóság túlmutat mindenféle hovatartozáson...

2011. jún. 30. 07:18
 7/8 anonim ***** válasza:

tegnap 11:28 ; tegnap 21:06

Mindkettő én vagyok.

Ugyan ezt mondtam én is mint te (utolsó válaszoló) csak épp máshogy megfogalmazva.

A második hozzászólásomban nem véletlenül próbáltam kiemelni (ami nem sikerült) hogy a pogányságot is meg kell reformálni.

Ez az én véleményem és a saját álláspontom azt hiszem én sem kezdtem el kötekedni a többiek véleményébe ezért nem értem az enyémbe miért volt olyan fontos. Enyhe szőrszál hasogatásnak érzem. De természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem értek veled egyet.

A videót pedig példának linkeltem be. Sajnálom ha ez bárkinek is a lelkébe taposott volna.

2011. jún. 30. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

13:55vagyok

szerintem mindenki azt reformál meg, amit akar, ha nekem nem tetszik, akkor megmondom. egyébként nem érdekel ki miben hisz, amíg tűrhetően bánik velem.

azért kötöttem beléd mert egyszerűen értelmetlennek tartom ezt a kategóriákba való csoportosítgatást, mert az ember jellemétől függ, hogy mennyire elátkozott, nem a vallásától, nemzeti hovatartozásától, stb.

érezheted szőrszálhasogatásnak, de ez szerintem nem az, mert hatalmas különbség van a sztereotipizáló elítélés meg az emberi jellemzők értékelése között.

ha egyetértesz velem, nem látom értelmét a kőműves riogatásnak és ehhez hasonló videóknak. sőt, konkrétan elegem van már ezekből a clubbed to death alájátszott zenéjű démonizáló videókból, meg a szíriuszi magyar jézus elméletekből. a turáni átok akkor válik valóra ha elhisszük. és ha folyton ilyen utángyártott jóslatokkal próbáljuk igazolni hoyg mindenki más a hibás, csak mi nem, akkor sosem fog megváltozni sem az ország, sem a világ.

és ha azt mondanám hogy szabadkőműves vagyok, képes lennél elfogadni? vagy keresztény? vagy muszlim?

2011. júl. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!