Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha ő szeret de...

Mit csináljak ha ő szeret de én nem?

Figyelt kérdés

Lehet h rossz helyre írtam de van egy srác aki szeret de én nem szeretem őt!Mit csináljak vele? Hogyan rázhatnál le?

Ui.: ő az osztálytársam

12/L

2011. jún. 27. 09:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
most is fenntvan faceen és itt hogy mondhatnám el?
2011. jún. 29. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Fészen sehogy, az gyökérség, személyesen mond, az egyenes és korrekt.
2011. jún. 29. 19:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké. De mikor? Nyári szünet van. Nem találkozunk.
2011. jún. 29. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van a nyáron "elfelejt". Vagyis kiszeret belőled. Ééésssssss probléma megoldva. :D
2011. jún. 29. 19:45
 15/18 xyzkds ***** válasza:

face-en tényleg nem lehet jól megbeszélni vmit

am én pont most vagyok pont ugyanígy, cs a másik oldalon, és azt kell mondja, h kib@szott szar, de még annál is rosszabb.

ha tényleg szeret, akk azt is akarja, h neked legyen jó, és ezért nem "bántaná" a másik srácot, de én most tudtam meg, h ki a másik (pont face-en), és ha az elmúlt pár hétben egy kicsit (nem nagyon) kezdtem elfelejteni a dolgot, most éppen úgy érzek, h a csávót 20-30 percen keresztül tudnám teljes erőből, folyamatosan verni, mielőtt torkon csapom.

szóval, ha tényleg szeret téged, és komolyan gondolja, akkor (magamból kiindulva) a legrosszabbul az eshet, h "mi nagyon jó barátok leszünk..."

ja, és azt ne is várd el senkitől, h ezt megértse

jó döntés nincs, csak a legkisebb rossz!

2011. jún. 29. 22:34
 16/18 anonim ***** válasza:

mi ez a sok hülyeség itt? :D

komolyan az a legnagyobb baja egy 12 évesnek hogy facebookon szerelmet vall neki valaki? :D

ha nem érti meg hogy "nem akarok tőled többet barátságnál" akkor minek finomkodni vele? hogy lehet egyáltalán valaki "barát" aki fel se fogja amit mondasz neki? :)

de azon se lepődnék meg ha nem mondtad volna el neki eddig csak célozgattál volna rá, utána meg meglepődsz hogy még mindig nyomul. ha megmondtad neki így szó szerint hogy "nem akarok tőled többet barátságnál" és még mindig nyomul akkor megmondhatod neki hogy "ha nem hagyod abba akkor barátok se leszünk". legalább is én ezt mondanám ha ennyire zavarna.

de szerintem csak túljátszod

2011. jún. 30. 08:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Köszi, ezt mondom majd neki :)
2011. jún. 30. 10:25
 18/18 anonim ***** válasza:

08:35vagyok

szívesen, ez csak egy ötlet, de szerintem az őszinteség egyszerű megoldás más helyzetekben is. mert nem mindig fogják mások megmondani hogy mit kellene mondanod.

2011. jún. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!