Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van bármi ötletetek?

Van bármi ötletetek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami beszédes típus és ez már engem is zavar társaságban.Nemtud valaki valamit hogy kicsit beszédesebb legyek? Vagy ez lehet azért van mert kicsit félénk vagyok?
2011. jún. 27. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért van mert gátlásos vagy. Egyszerűen nem akarsz megnyílni másoknak. Rossz tanács, de bulin még elfogadható. Az alkohol. Segít megnyílni.
2011. jún. 27. 01:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen énis ettől a választol tartottam:S alkohol
2011. jún. 27. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Beszélgess egy olyan ismerősöddel,akiben megbízol és érdekli amit mondasz. És egy olyan témáról ,amiről szívesen beszélsz...

Régebben énse beszéltem sokat,azóta tök más lettem,engem a gimi évei tettek mássá. Sokkal többet beszélek,mert olyan emberrel osztottam meg a gondolataimat,akiben megbíztam (bár azota már nem a barátnőm,de ő tett mássá).

az alkohol meg nem old meg semmit

14l

2011. jún. 27. 14:52
 4/4 Pityupocse ***** válasza:
az alkohol tökéletesen megoldja a problémákat, csak az a baj, hogy nagyon rövid időre, nem válhatsz alkoholistává, hogy szórakozni tudj, egyszer-kétszer viszont ki lehet próbálni, hogy úgy milyen szerepet töltesz be ugyan abban a társaságban. És ha látod, hogy jól ment, akkor esélyes, hogy következőre esetleg alapból úgy fogod majd fel.
2011. jún. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!