Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen stílusban írjátok a...

Milyen stílusban írjátok a naplótokat?

Figyelt kérdés
"Letegezitek, haveri stílusban írtok, komolyan, bölcsen"? És füzetbe, vagy keményborításúbaa? 13/l
2011. jún. 25. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy naplónál csak az őszinteség a fontos. Attól függ, én most pont egy A/4-es füzetbe írom, de mivel lassan 10 éve írok naplót, van beköttetve is kettő.
2011. jún. 25. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
nem is írok...
2011. jún. 25. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem írok naplót. Minek?
2011. jún. 26. 00:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak régebben írtam, és mindig máshogy :) Volt szép keményborításúm, amit fél óráig válogattam a boltban, szép, de egyszerű jegyzetfüzetem, meg még egy sima füzet is, amit hirtelen találtam othhon :) Volt egy időszak, amikor úgy kezdtem, hogy "Kedves drága egyetlen és felbecsülhetetlen naplócskám" és hasonlók (XD) meg amikor csak a dátumot írtam fel, vagy még a dátumot se. Valamikor csak leírtam, mi történt velme, valaikor leírtam, mi az, ami nem történt, de igazán történhetne, valmaikor mindenféle vicceset írtam, vagy valami mély, elgondolkozós szöveget :) De egyre unalmasabbnak találtam és inkább kitalált dolgokat kezdtem írni, a naplóm meg szépen félbemaradt... és azóta havonta egyszer előveszem és írok bele valamit, pedig nagyon jó dolog, mert ha később előveszem a régieket nagyon vicces olvasni :D
2011. jún. 26. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 12-13 éves koromtól kezdve kezdtem el írogatni naplókat. Eleinte én is mindig úgy kezdtem, hogy kedves naplóm!- és leírtam, hogy hogy telt a napom meg ilyenek. Visszaolvasva vannak benne vicces részek, de inkább unalmas mind. :-)

Mivel néha mostanában is rám szokott jönni az írhatnék. Ezért úgy gondoltam, hogy mivel unalmas napjaimat nem írom le lapra mert felesleges, ezért ha nem is mindennap de úgy hónaponta írni fogok egy ilyen gondolati témákat. Nem is tudom, kiragadok egy témát, vagy amikor akkor épp úgy érzek azt leírom. És így fejlesztem a fogalmazási képességeimet, meg legalább kiírok magamból minden érzést, ha úgy lesz. A lényeg az, hogy mikor írok ilyeneket, akkor csak arra koncentrálok, próbálok a szívemre hallgatni, és engedem, hogy vezessen is a kezem által. Volt amikor egész jók lettek, de legtöbbször görcsösen csináltam. És ez nem jó. Na ilyenkor hagyom abba pár hónapra. Most is egy kis szünetet tartok:-).

De mivel nagyon szeretem az ilyen napló szerű kis könyveket, ezért mindig veszek valami újat, egyszerűen mindig újra vágyom. És veszek hozzá egy tollat, ami saját bejáratú, és mindig azzal írok vele. De persze sokszor ez csak tervben van.

Mivel egyszer annó a régi naplóimba beleolvasott tesóm, ezért mostanában megválogatom, hogy milyen naplókat veszek.

2011. jún. 26. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Blogot írok. És ahogy éppen jön~
2011. jún. 27. 01:57
 7/7 anonim válasza:
mint egy haverrel rendesen beszélgetek vele, csakhogy nem válaszol :/ de kajak minden apróságot leírok, mi volt a suliban, kivel mit beszélgettem, és hogy ki tetszik :D:D 15/L
2011. okt. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!