Milyen stílusban írjátok a naplótokat?
Én 12-13 éves koromtól kezdve kezdtem el írogatni naplókat. Eleinte én is mindig úgy kezdtem, hogy kedves naplóm!- és leírtam, hogy hogy telt a napom meg ilyenek. Visszaolvasva vannak benne vicces részek, de inkább unalmas mind. :-)
Mivel néha mostanában is rám szokott jönni az írhatnék. Ezért úgy gondoltam, hogy mivel unalmas napjaimat nem írom le lapra mert felesleges, ezért ha nem is mindennap de úgy hónaponta írni fogok egy ilyen gondolati témákat. Nem is tudom, kiragadok egy témát, vagy amikor akkor épp úgy érzek azt leírom. És így fejlesztem a fogalmazási képességeimet, meg legalább kiírok magamból minden érzést, ha úgy lesz. A lényeg az, hogy mikor írok ilyeneket, akkor csak arra koncentrálok, próbálok a szívemre hallgatni, és engedem, hogy vezessen is a kezem által. Volt amikor egész jók lettek, de legtöbbször görcsösen csináltam. És ez nem jó. Na ilyenkor hagyom abba pár hónapra. Most is egy kis szünetet tartok:-).
De mivel nagyon szeretem az ilyen napló szerű kis könyveket, ezért mindig veszek valami újat, egyszerűen mindig újra vágyom. És veszek hozzá egy tollat, ami saját bejáratú, és mindig azzal írok vele. De persze sokszor ez csak tervben van.
Mivel egyszer annó a régi naplóimba beleolvasott tesóm, ezért mostanában megválogatom, hogy milyen naplókat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!