Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
Miért vagyok ilyen és miért nem tudok megváltozni? Nem tudok jó lenni. És mindig egy újabb gonoszságon töröm éppen az agyamat. Még csak 15 éves vagyok annyira hajtott a bosszúvágy és addig mentem míg kitűzött céljaimat elnem értem és végül elértem hogy eltüntessek egy nőt az élők közül. A koporsót pedig a ravatalozóba fel nyítottam hogy meggyőződjek róla hogy valóban meghalt e.A férje ezt észre vette és én tökéletesen kibeszéltem magamat . Nem telt el két hét a férjével pedig rendkívüli kapcsolatott létesítettem és nekem ez még mindig nem volt elég. Mivel eltűntettem azt a nő személyt aki megakadályozta volna hogy apa és fia között víszájt szítsak ezért bármit megtehettem. Az fia apját magamba bolondítottam a felsége pedig meghalt most apa és fia mind kettő szerelmes belem és apa és fia között víszáj megy. 14 éves létemre mivel még mindig hajtott a gonoszság meg tnultam perfekt angolul és spanyolul persze ezt se véletlenül ennek is megvoltak a maga okai. És most pedig mikor a családom beteg és kórházba van nekem egy könny csepp sem jön ki a a szememből és rengeteg rosszat tettem amit velem egy idősök fel sem foghatnak ezért kérem hogy írjatok valamit hogy mégis hogyan változzak meg
2011. jún. 25. 18:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Egy kicsit skizofrén hajlamot vélek felfedezni.

Amúgy pedig abból látszik, hogy az egész hazugság, hogy a szöveg szét van esve. Értelmetlen, és az egész szöveg zsúfolásig van szó ismétlésekkel.

Ha igaz lenne, akkor mélyre hatóan tárgyaltad volna ki a szituációt és reális tényfeltárást írtál volna nekünk.

Ha pedig sikerült a halálba taszítanod azt a nőt, akkor nem kell külön a ravatalozóba felfeszítened a koporsót. Ráadásul kicsit hülyén veszi ki magát, ha feszítővassal ácsorogsz a ravatalozóba, ilyesmiből képtelenség kibeszélni magadat.

Perfektül 1 év alatt nem tudsz megtanulni 2 nyelven. Úgy, hogy iskolába jársz, nőket ölsz meg és fondorlatosan családokat szakítasz szét és teszel tönkre.

Sajnos a Földön minden embernek 24 órából áll a napja és minimum 5 óra alvást igényel a szervezet. Szóval 14 évesen mindez kivitelezhetetlen.

2011. jún. 25. 22:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Ja.. Azt pedig elfelejtettem, hogy ahhoz undorodni, utálni kell azt a személyt akit a halálba taszítasz. Ez a verbális kinyilatkoztatáson is látszik. Szóval azt a nőt csúnyább jelzőkkel kellett volna illetned. Ha pedig, elszeretted a férjét akkor minimum egy loty**ónak, ku**rvának, ringyón**ak tartottad. Szóval ha ilyen gonosz vagy és fondorlatos akkor nem a halálba taszítottál egy Nőt.

pff

2011. jún. 25. 22:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

háháhá

mivel hajtott a gonoszság megtanultam perfekt angolul és spanyolul...ezen mekkorát röhögtem:DDD

Amúgy mit szedsz?:)

2011. jún. 26. 00:07
 14/26 anonim ***** válasza:
am megnézném én azt a perfekt angol spanyol tudásodat. én 4 évig tanultam spanyolt és csak középszinten tudok, angolt még több ideig, hogy felsőfokon menjen... és még így sem perfekt...perfekt akkor lenne ha Angliában , Amerikában, Spanyolországban élnék. Egyébként, hogy tüntetted el azt a szegény nőt, te gyilkos!?:D
2011. jún. 26. 00:17
 15/26 anonim ***** válasza:

so, i gues miss all perftec murder woman, this ansver makes no dificulty four you to ansver. bifore i ansver, i vould like to staite, i epxect thut you will trnaslate this wole ansver into german.

the first ting i see thut youve made a misstake. you shoudnt confes thut youve killed sum one, becase you can be trcked dawn by your ip n thee police will arest you soon.

furdermore i seempley cant be live that sum one can learn two lengugees prefectly in fifthen years. butt nice story have fun withaut trans laters :)

2011. jún. 26. 08:59
 16/26 anonim ***** válasza:
kérem senki ne reagáljon erre, a hölgytől várom a választ
2011. jún. 26. 09:01
 17/26 anonim ***** válasza:
ezt direkt írtad ilyen hibásan utsó?
2011. jún. 26. 13:49
 18/26 anonim ***** válasza:

08:59

nem hibás az ;)

olvasd el párszor az utolsó mondatot és megvilágosodsz

2011. jún. 26. 14:08
 19/26 anonim ***** válasza:
De ez nem jó a negyedét még én is megértettem pedig nem is tudok angolul. :D ráadásul egy csomó mindent észre is vettem. Akkor :O én is perfektül tudok angolul. :O :O :O:O:O Akkor lehet én vagyok a kérdező. De akkor megöltem, egy nőt is. :O:O:O:O Basszus. :'(
2011. jún. 26. 23:11
 20/26 anonim ***** válasza:

08:59

akkor irassunk vele egy hivatalos levelet, vagy fordíttassunk spanyol filmekből :D

2011. jún. 27. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!