Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok a rossz?

Miért vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
miért van az hogy próbálok tekerítani, jól tanulni, megfelelni és én mindig a r*hadék vagyok?? A KISLÁNY aki egy lusta dog meg a drága??? én csinálok valamit rosszul vagy csak bosszú???
2011. jún. 24. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
ha annyira jól tanulsz akk miért van ennyi helyesírási hibád? pedig csak két sort írtál.
2011. jún. 24. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

biztos is h te csinálsz valamit rosszul

csak úgy megjegyezném, hogy szinte semmin nem jött át abból hogy te mit is csinálsz és mit nem vagy mit hogyan, így ne is várj semmi értelmes választ

2011. jún. 24. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát,a családfa rovatba írtad.

Talád a származásod miatt!

2011. jún. 24. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:

A takarítást megszokták, - ezért nem értékelik.

Tanulni, Magadnak tanulsz, - nem másoknak.

Megfelelned pedig nem kell senkinek.

- Annyival tartozol a szüleidnek (nevelőidnek), hogy ne bukjál meg semmiből év végén, de nem többel.

Ha kettessel taposnak át minden év végén, akkor nem a szüleiddel (nevelőiddel) "szúrsz ki", - ők csak adtak neked egy lehetőséget arra, hogy el tudd valahol kezdeni az életedet, - Te viszont nem tanulhatsz tovább olyan vonalon, amilyenen esetleg lenne ambíciód.

Ennyi!

2011. jún. 25. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
néha csak azért hogy direkt idegeljenek meg fel huzzanak oda se figyelnek mit csinálsz egyszerű roha.dék majdnem mindenki és már nincs jobb dolguk mint felhúzni a másikat ennyi...
2011. jún. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!