Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ez ellen?

Mit csináljak ez ellen?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon régóta ismerek,de Ő népszerű lett,én meg úgy mond a "lúzer" kategóriába tartozok. Többszöröse Nívódíjas művész vagyok 15 évesen,és rengeteget rajzolok,ezért piszkálnak folyton. Engem teljesen lenéznek,és ez a "lány" olyanokat terjeszt rólam,hogy én mindenkivel össze fekszem,meg a "szabadba szeretem",meg félrek*ros vagyok,és hasonló ínyencségek...1 éve van barátom,sose csaltam meg,és a szüzességemet is tőle vesztettem el (tudom korai,de vele szeretném leélni az életemet :) ) Rendszeresen megaláz. Igazi "flegmah,,:*" lány,régen nagyon jóba voltunk,de elkezdett megalázni...A barátai folyton engem piszkálnak,és ilyen gyalázatokat terjesztenek rólam,amiből semmi se igaz.A haverjai már fenyegető levelet is küldtek,hogyha szólok valakinek akkor megvernek... mit tehetnék hogy végre békén hagyjon Ő és a barátai?
2011. jún. 19. 21:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy többször próbálkoztam már miatta öngyilkossággal,és rengetegszer sírtam végig az éjszakáimat :(
2011. jún. 19. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem menj másik suliba, mert ez így nagyon nem jó! Persze, mondhatnám, hogy ne is figyelj oda rájuk, de szerintem ezt azért nem lehet olyan könnyen... Öngyilkos semmiképpen se legyél!!! Egyáltalán nem hülyeség az, hogy akár egy nap alatt is annyi minden változhat az életben, hogy nem lennél öngyilkos, ha tudnád.

Azt is megpróbálhatod, hogy beszélsz a lánnyal, hogy mondja már el mi a franc baja van...

A legjobb megoldás szerintem mégis az, hogy menj el máshová, ahol nincs ez a lány meg a haverjai.

2011. jún. 19. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
ezért akarsz öngyilkos lenni? de buta vagy.... egyszerűen ne foglalkozz vele, hagy terjsszen rólad ilyeneket. VAGY ha igazán bosszantani akarod, akkor helyeselj. Pl: Igen igazad van, én mindenkivel összefekszem, és rendszeresen félrek..rok....érted? szerintem idegesíteni fogja őt, hogy így felvállalod azt ami valójában nem is igaz, és felhagy a piszkálással. A fenyegető levelektől meg ne ijedj meg, 100 % , hogy csak a szájuk nagy, ha igazán komolyan gondolnák, akkor a szemedbe mondták volna...Bátorság!:)
2011. jún. 19. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
A fenyegető levelek mind kamuk, szájhősök. Ettől függetlenül szerintem sem megoldás, ha másnak szólsz. Vannak barátaid? Ők kiállhatnának melletted. De magadat is megvédheted: ha legközelebb beszól valaki, csak feltűnően flegma arccal, lenézően, megvetően nézz rá. Ettől aztán elmegy a kedve. Nevesd ki őket, de úgy, hogy érezzék, gyenge viccnek érzed őket. Akármekkora az egójuk, kicsit el fogják hinni. Bár az ilyen emberek tényleg nagyon szánalmasak. Biztos féltékenyek rád, egy kicsit én is. :D Az irigység gyűlöletet szül, tudod. :) Foglalkozz a rajzolással és a barátoddal. Sok boldogságot Nektek!
2011. jún. 20. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az semmiképpen nem megoldás, ha elmenekülsz e probléma elől. Próbálj meg beszélni vele és ha nem sikerül, akk nyilván nem elég értelemes ahhoz, h érdemes legyen vele foglalkozni.
2011. jún. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!