Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz, ha valaki 13...

Szerintetek gáz, ha valaki 13 évesen még a mesefilmeket szereti? (pl: Scooby Doo)

Figyelt kérdés
Normális vélaszokat, légyszi!
2011. jún. 17. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem gáz, sőt: én 17 évesen szeretem az olyan animációs filmeket, amelyek kifejezetten kisgyerekeknek készülnek (például a Szezám utca), de a japán rajzfilmeket is szeretem (nem a Naruto című és az ahhoz hasonló rajzfilmeket, hanem a Kilari-t, a Kukucska kalandjait és a Ghibli Stúdió rajzfilmjeit is (kedvenceim: Kiki, a boszorkányfutár, Macskák királysága, Yesterday - Vissza a gyermekkorba.))

Én speciel nem rajongok a Scooby - Doo -ért; a Hanna - Barbera párostól csak a Jetson családot szeretem.

Tehát, nyugi - nem vagy egyedül!

2011. jún. 18. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismét az előző vagyok, ki szeretném egészíteni annyival az előbbi hozzászólásomat, hogy a Hanna-Barbera párostól nem csak a Jetson családot, hanem a Johnny Bravo-t is szeretem.
2011. jún. 18. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? 16 éves lány vagyok, és még mindig nézek mesét, a Disney csatornát is szeretem és a régi Cartoon Network meséket is imádom (Ed, Edd, Eddy; Bátor a gyáva kutya) Szóval nem vagy egyedül ;))
2011. jún. 23. 21:31
 14/17 anonim válasza:
semmi gáz nincs vele, ha meg valaki azt mondja hogy az, no para:) hülyeséget beszél, nekem is kedvenc mesém ^^
2011. júl. 2. 23:59
 15/17 anonim válasza:

Én utálok felnőni, de tök komolyan. :-P Ha lehetne, állandóan rajzfilmeket néznék. SpongyaBob, Angyali keresztszülők, Scooby, Phineas és Ferb Foreveeeer!

(I'M 14)

2011. aug. 7. 18:39
 16/17 anonim válasza:

Kedves kérdező!:)

Jómagam 18 vagyok,és én is nézek még !

Ez nem gáz.

Én pl imádom a Scooby Doo Show(1976-78),Merre vagy Scooby Doo(1969-71),Frédi és Béni(1960-66),Tom és Jerry(1940-?)-t.

Ezeken nőttem fel és hát igen még nézem is őket :)

Miért?

Mert ezek örökök,és nagyon jók ! :)

Hát és akkor én mit mondjak,ha 13 évesen teszed fel ezt a kérdést ???

Válaszom:NEM!!

nem gáz! :)

Én még 18 évesen is nézek rajzfilmeket :)

18/F

2012. jan. 2. 23:08
 17/17 anonim válasza:

Én is imádom, minden disney rajzfilmet újranéztem az elmúlt hónapokban, és egy új rajzilmre is rákattantam. Szerintem nem ciki, de ha az is lenne, ne törődj vele! Én is így teszem!

13/L

2012. máj. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!