Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van mág aki ennyire rajong a...

Van mág aki ennyire rajong a rendőrös, meg kórházas filmekért, sorozatokért?

Figyelt kérdés
A brátaim mind ilyen csöpögős romantikus, vagy valóságshowkat néznek, én meg mindíg a rendőröket, meg a mentőket bámulom a tvben. A szüleim szerint megkattantam, mert amúgy egy aggódós típus vagyok, és újabban szoktam pánikolni, hogyha odakintről valami furcsa zajok jönnek, vagy valaki álmában kiabál éjjel. Ez nekem is ijesztő, de amikor nézem akkor meg imádom, és mondjuk ha leülök az ID discovery elé akkor nehezen robbantanak ki onnét. Én meg mindig azzal szoktam védekezni, hogy hasznos dolgokat is lehet tanulni ezekből a filmekből. De sosem látom, vagy hallom, hogy valaki rajtam kívül ilyeneket nézne. Szeriintetek is megkattantam? 14/L
2011. jún. 16. 14:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
én 14 éves vagyok és én is szeretem az ijsemiket nagyon főleg amikor a gyilkos aszonyok vannak meg ijesmi meg a dr.g az is jó szóval sokat lehet belőle tanulni én is amióta nézem az id discovery-t azóta óvatos vagyok az idegenekel ;)
2011. jún. 21. 22:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem a Gyilkosság váltott műszakban a kedvencem ;)
2011. jún. 22. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!